FOTO / Gabriela Cristea și Tavi Clonda, surpriză emoționantă, pentru toți fanii: „E primul nostru Crăciun în 4”

+4 click pentru
galerie

FOTO / Gabriela Cristea și Tavi Clonda, surpriză emoționantă, pentru toți fanii: „E primul nostru Crăciun în 4” © Instagram

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au pregătit o surpriză de proporții pentru toți fanii lor, cu puțin timp înainte de Crăciun. Cu toate că nu au dezvăluit totul, cei doi au vrut, totuși, să facă o mică introducere pentru cei care îi urmăresc pe rețelele de socializare. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt mai fericiți ca niciodată. Cei doi simt că viața le surâde din toate punctele de vedere și au toate motivele să se bucure în fiecare secundă de tot ceea ce trăiesc. Au o familie minunată, 2 fetițe pe care le iubesc enorm și care i-au făcut pe amândoi să se simtă cei mai norocoși părinți. 

Și, pentru că Tavi Clonda este un artist desăvârșit și este extrem de talentat, s-a gândit la o surpriză de proporții pentru toți fanii lui. 

Dar stați așa, căci surpriza nu este numai despre el, ci și despre Gabriela Cristea și cele 2 fetițe pe care le au cei doi. Tavi Clonda a filmat un videoclip emoționant pentru Crăciun, cu ocazia lansării unui colind, iar la filmări a participat atât Gabriela Cristea, cât și cele 2 fetițe, Thea Iris Selena și Bella Victoria Margot. 

Pe contul ei de Instagram, Gabriela Cristea a postat o fotografie cu ea și Tavi Clonda, alături de o descriere în care le-a mărturisit fanilor săi că le-au pregătit surprize mari, înainte de Crăciun. 

„Dragilor, e primul nostru Crăciun în patru. Ne-am “tras” în poze și am și filmat pentru colindul compus de @taviclonda pentru sărbători. Mâine o să vă arătăm mai multe poze superbe, iar pe la ora 19:00 o să postăm și videoclipul “De Crăciun”. #victorienii #taticlonda” a scris Gabriela Cristea, pe contul ei de Instagram. 

În imaginea pe care a postat-o Gabriela Cristea, ea și Tavi Clonda s-au îmbrăcat la fel, în cămăși în carouri, Tavi a purtat pe cap celebra căciuliță inspirată din costumul lui Moș Crăciun, iar Gabriela Cristea o coroniță roșie. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro