Gabriela Cristea, amănunte picante din culisele noii emisiuni: "Vin cu un bagaj de telespectatori" 

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, amănunte picante din culisele noii emisiuni © captura Xtra Night Show

Gabriela Cristea va putea fi văzută pe micul ecran, la Antena Stars, începând cu 28 mai, în fiecare zi, de luni până sâmbătă, la cârma emisiunii "Te iubesc de nu te vezi".

Invitată în platoul Xtra Night Show, Gabriela Cristea a oferit mai multe detalii despre emisiunea pe care o va modera la Antena Stars - "Te iubesc de nu te vezi" - și care va ține telespectatorii cu sufletul la gură.

"Emoțiile sunt să iasă totul bine, pentru că noi deja știm despre ce este vorba. Este un dating show. Emisiunea începe de la ora 18:45, toată lumea așteaptă cu sufletul la gură. E o oră grea, dar eu nu-mi fac probleme de oră. Îmi aduc aminte că am mai fost o dată așa și atunci am furat rating de la stațiile concurente și nu-mi fac probleme. Eu vin în spate cu un bagaj de telespectatori, ei se uită special pentru mine. Mai mult decât atât, pentru că o să fie o chestie combinată, noi o să facem o chestie combinată între televiziune și online. Nu sunt la prima abatere, când sunt deschizător de drumuri, să arunc niște chestii pe piață pe care să le preia alții.", a povestit Gabriela Cristea, la Xtra Night Show.

Mai mult decât atât, Gabriela Cristea a explicat care este formatul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi", de la Antena Stars, și a invitat oamenii să se înscrie în emisiune.  

"Se păstrează misterul între partipanți, iar deconspirarea se va face pas cu pas. La noi nu există la final, pentru că nu este un show care se întinde o perioadă mare de timp. Le vom arăta evoluția invitaților. În prima emisiune îi vom prezenta pe cei care vor să își caute jumătatea. Nu vreau să zic foarte multe. Înainte să ne înhămăm la căruță, ne-am făcut socotelile, probabil că vom înregistra la un moment dat o ediție. Nu am band, deocamdată sunt sigură în platou, o să fie o chestie interactivă. Telespectatorii vor participa activ la emisiune.", a mai spus Gabriela Cristea, la Xtra Night Show.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro