Zi mare în viaţa Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda. "La mulţi ani, Victoria"

+3 click pentru
galerie

Zi mare în viaţa Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda. "La mulţi ani, Victoria" © Instagram

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda o ţin dintr-o petrecere în alta. De la finalul verii, când s-au căsătorit religios şi până acum aceştia au avut mereu motiv de sărbătoare şi de petrecere.

Aşa cum spuneam, la finalul verii, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au căsătorit, apoi au botezat-o pe mezina familiei, Iris. Mai apoi, pe 15 septembrie a urmat ziua de naştere a lui Tavi Clonda.  Nici până la ziua Gabrielei Cristea, pe 26 octombrie, nu a mai fost mult. Au venit, mai poi, Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, pe 8 noiembrie, iar astăzi, cei doi fericiţi părinţi au un nou moment de bucurie. Fetiţa lor cea mare, Victoria, îşi aniverează ziua de nume. 

În fiecare an, pe data de 11 noiembrie, creştinii îl prăznuiesc pe Sfântul Victor, motiv ideal pentru familia Cristea - Clonda să sărbătorească. "La mulţi Ani, iubita mea Victoria, azi, de Sfântul Mucenic Victor!", este mesajul postat de Tavi Clonda pe Instagram.

De altfel, micuţa a primit şi un trandafir cadou din partea tăticului ei. La rândul lor, fanii au transmis mesaje superbe micuţei sărbătorite, în semn de dragoste şi apreciere pentru ea.

Gabriela Cristea, despre al treilea copil

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au fost binecuvântaţi de Dumnezeu cu două fetiţe superbe şi sănătoase. Toţi patru sunt bine şi fericiţi împreună, însă fanii i-au tot întrebat, în ultimul timp, dacă se gândesc ca în familie să vină şi un băieţel. Gabriela Cristea a decis să spună lucrurilor pe nume şi a mărturisit că, momentan, vor să se axeze pe carieră atât ea, cât şi soţul ei.

"Dragilor, știu că ne doriți și un băiețel dar a venit momentul ca eu și soțul meu să ne fixăm toată atenția și către viața profesională, (proiecte TV și online, evenimente, concerte etc.) carieră ușor lăsată deoparte în ultimii ani, din cele două motive minuntate apărute în viața noastră, fetele. Am simțit nevoia să fac public acest mesaj, întrucât am tot fost sunată și întrebată de colegii din presă și nu numai, dacă sunt însărcinată din nou. Nu, nu sunt însărcinată, ba mai mult, va așteptăm anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia așteptăm să vi le prezentăm! Și nu uitați: emisiunea Like a star", a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro