FOTO/ Tavi Clonda, aşteptat cu bilet de la Gabriela Cristea. Ce a vrut să-i transmită soţia sa

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Tavi Clonda, aşteptat cu bilet de la Gabriela Cristea. Ce a vrut să-i transmită soţia sa © arhiva

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt doi părinţi responasabili ce îşi dedică mult timp pentru fetiţele lor. Mereu îşi împart programul astfel încât cele mici să nu rămână singure, iar de fiecare dată au activităţi foarte bine puse la punct. 

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt părinţii unor micuţe foarte frumoase, iar cei doi au mare grijă de fetiţe lor. În timp ce Gabriela Cristea este ocupată cu proiectul nou de la Antena Stars, Like a Star, Tavi Clonda este cel ce se ocupă de creşterea şi educaţia celor mici. Bărbatul are reponsabilităţi bine puse la punct şi venite chiar din partea Gabriel Cristea. Într-unul din filmuleleţe publicate de artist pe contul său de socializare, Tavi Clonda este aşteptat acasă cu un bilet scris chiar de soţia sa. Sub bilet aceasta a pregătit pentru fetiţe mâncarea şi i-a dat indicaţiile acestuia: „Mâncărica lui Irisela. De la 6:30 poți să îi dai oricând. Vă iubesc din toată inima mea!! Iubi, Gabriela, Mami”. 

Se pare că astăzi Tavi Clonda este cel ce va avea grijă de fetițe, însă acest lucru se face cu schimbul. Prezentatoarea a spus într-o emisiune TV că se va revanșa pentru tot ceea ce face soțul ei cât ea este ocupată: „Promit că o să mă revanșez față de el. Vai, ne-am făcut un dormitor matrimonial. Toată lumea intră și zice: îl faceți pe-al treilea, iar eu zic, nu, nu, e doar pentru noi. Tavi stă deocamdată cu fetele. De săptămâna viitoare avem o candidată la statutul de bonă care să ne ajute. Tavi vrea să se implice în proiecte de televiziune.”

Like a Star, Emisiunea prezentată de Gabriela Cristea, este difuzatã de luni pânã vineri, în intervalele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00 şi sâmbãta, de la 18:45 la 20:45 pe Antena Stars

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro