Gabriela Cristea împlineşte astăzi 45 de ani. Tavi Clonda a dat-o pe spate cu mesajul de ziua ei

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea împlineşte astăzi 45 de ani. Tavi Clonda a dat-o pe spate cu mesajul de ziua ei © Instagram

Gabriela Cristea împlineşte astăzi 45 de ani şi se poate declara o femeie fericită. A trecut prin multe, viaţa nu a fost uşoară cu ea însă vedeta Antenei Stars a ştiut să vadă de fiecare dată lumina de la capătul tunelului.

Cea mai mare bucurie a vieţii a fost faptul că l-a întâlnit pe Tavi Clonda, care din coleg şi prieten i-a devenit tovarăş de viaţă. Şi nu doar atât. Alături de el a descoperit iubirea supremă, după ce în viaţa lor au venit Victoria şi Iris. Gabriela Cristea aniversează astăzi 45 de toamne, însă, parcă, niciuna nu a găsit-o mai fericită ca anul acesta. Vedeta are familia la care a visat mereu, are o casă frumoasă, o carieră la care a muncit cu greu, aşa că se poate declara un om binecuvântat.

Astăzi, de ziua ei de naştere, în zi mare, de Sfântul Dumitru, Tavi Clonda a ţinut să-i facă o declaraţie de dragoste aşa cum merită, impresionând pe toată lumea. Tavi Clonda i-a mulţumit soţiei sale pentru tot ce face pentru el. Pentru faptul că a avut încredere în relaţia lor, pentru că i-a dăruit cele mai frumoase cadouri posibile, Victoria şi Iris, şi pentru că îl face fericit în fiecare zi.

"Azi e despre ea, soţia mea, Gabriela. Îţi multumesc că existi în viaţa mea de 6 ani, îţi mulţumesc pentru că mi-ai dăruit o prinţesă şi o zeiţă, 2 fetiţe minunate şi nu în ultimul rând, îţi mulţumesc că mi te-ai dăruit pe tine şi ai avut încredere în noi! Te iubesc, acum şi mereu! ❤️👸🏻✌🏼👑", a scris Tavi Clonda pe Instagram. Reacţiile fanilor şi ale prietenilor nu au întârziat să apară, astfel că mesajele de felicitări pentru Gabriela Cristea au curs neîncetat.

De altfel, în ziua nunţii, Tavi Clonda i-a dedicat soţiei sale o melodie compusă de el, prin intermediul căreia a putut să exprime cel mai bine tot ceea ce simte pentru ea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro