Gabriela Cristea are mare nevoie de ajutor. Ce s-a întâmplat cu vedeta Antenei Stars

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea are mare nevoie de ajutor. Ce s-a întâmplat cu vedeta Antenei Stars © Instagram

Gabriela Cristea are mare nevoie de ajutor şi a ţinut să împărtăşească acest lucru cu fanii săi, doar-doar va avea şanse să găsească ceea ce are nevoie.

Mai exact, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au mare nevoie de o bonă. Cei doi sunt părinţii a două fetiţe superbe, Victoria şi Iris, care s-au făcut, însă, mari, iar ei au nevoie de sprijin în creşterea lor. În plus, pentru că au nevoie să plece de acasă în scop profesional, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda vor să găsească o femeie care să-i ajute cu micuţele lor.

Gabriela Cristea trece prin clipe delicate, mai ales că nu este deloc uşor să găsească o femeie exact pe gustul ei, în care să aibă încredere. Vedeta Antenei Stars a avut chiar o experienţă neplăcută cu o bonă. Chiar în urmă cu ceva timp, îndrăgita vedetă a povestit la Antena Stars, că, la un moment dat, a avut în casă o femeie care le făcea destul de multe probleme, pentru că nu se plia aşa cum trebuie pe cerinţele lor.

''De un an caut bonă, am avut o bonă, a fost un fiasco total. E foarte greu ca oamenii să înţeleagă. Am avut o bonă internă, noi am primit-o cu braţele deschise. Dar trebuie să înţeleagă că este angajat şi că nu are aceleaşi drepturi ca noi. Despărţirea a fost destul de bruscă. Ea venea, îi primea pe invitaţi... Avea comentarii de genul «Ia uite-l pe taică-tu, aleargă acum şi după rupe frigiderul». Într-o seară, erau Tavi şi naşul la un pahar pe terasă şi bona a rupt uşa şi i-a zis lui Tavi: «Te-ai apucat să bei? Mâine dimineaţă trebuie să mă duci la gară!». Moment în care lucrurile au ieşit un pic de sub control. Am mai avut o perioadă scurtă o bonă care a fost ok, dar despre care am ştiut că nu poate să stea decât o perioadă scurtă'', a spus Gabriela Cristea la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro