Gabriela Cristea cere ajutorul! Ce a păţit cu o bonă: "Despărţirea a fost destul de bruscă". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea cere ajutorul! Ce a păţit cu o bonă: "Despărţirea a fost destul de bruscă". VIDEO © Instagram

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au nevoie de ajutor pentru a găsi o bonă! Cum frumoasa prezentatoare se întoarce de luni pe micile ecrane, iar Tavi Clonda trebuie să se ocupe şi de carieră, cei doi vor să găsească o doamnă care să-i ajute în creşterea fetiţelor. În acest context, Gabriela Cristea şi-a amintit de câteva episoade neplăcute din perioada în care aveau o bonă internă.

De luni, 21 octombrie, Gabriela Cristea revine pe micile ecrane, la Antena Stars. Telespectatorii o vor putea urmări la cârma emisiunii "Like a star". Deşi filmările au loc într-o vilă din apropierea locuinţei sale, trebuie să aibă cineva grijă şi de fetiţele ei şi ale lui Tavi Clonda. 

"Fac 10 minute până la vilă! Dacă aş traversa, ar fi 5 minute... Am o cameră a mea acolo, amenajată, dar care este cumva în afara zonei lor. Cu copiii e complicat. Până acum au stat cu Tavi pentru că el în timpul săptămânii are treabă mai puţină. Acum s-a sacrificat el, dar nu putem să mergem în ritmul ăsta. Eu în continuare îmi caut bonă", a dezvăluit Gabriela Cristea la "Răi Da Buni".

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda nu caută de ieri, de azi bonă, ci de un an! O bună perioadă de timp au avut o bonă internă. Au primit-o cu braţele deschise, doar că la un moment dat, situaţia a scăpat de sub control. Femeia respectivă uita deseori că este angajată şi, în loc să stea cu copiii când cei doi aveau musafiri, stătea la taclale. Mai mult, n-au lipsit nici comentariile nepotrivite. Prezentatoarea a povestit totul pentru a se asigura că nu va mai avea parte de experienţe neplăcute.

"De un an caut bonă, am avut o bonă, a fost un fiasco total. E foarte greu ca oamenii să înţeleagă.. Am avut o bonă internă, noi am primit-o cu braţele deschise. Dar trebuie să înţeleagă că este angajat şi că nu are aceleaşi dreptul ca noi... N-a înţeles că, atunci când vin musafirii, ea trebuie să socializeze cu musafirii, şi nu noi. Despărţirea a fost destul de bruscă. Ea venea, îi primea pe invitaţi... Avea comentarii de genul "Ia uite-l pe taică-tu, aleargă acum şi după rupe frigiderul". Într-o seară, erau Tavi şi naşul la un pahar pe terasă şi bona a rupt uşa şi i-a zis lui Tavi *Te-ai apucat să bei? Mâine dimineaţă trebuie să mă duci la gară!* Moment în care lucrurile au ieşit un pic de sub control. Am mai avut o perioadă scurtă o bonă care a fost ok, dar despre care am ştiut că nu poate să stea decât o perioadă scurtă", a mai spus frumoasa prezentatoare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro