Gabriela Cristea, confesiune surprinzătoare: „Nu am calculat exact, dar cheltuielile cu bebeluşul sunt cam ca cele pentru a-ţi ţine copilul la facultate!”

+4 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, confesiune surprinzătoare „Nu am calculat exact, dar cheltuielile cu bebeluşul sunt cam ca cele pentru a-ţi ţine copilul la facultate!” © captura video

Gabriela Cristea mai are un pic şi naşte. Frumoasa vedetă şi soţul ei, Tavi Clonda au intrat pe ultima sută de metri. Bianca Sârbu o înlocuieşte pe moderatoare în cadrul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” iar în ediţia din această seară Gabriela a intrat în direct telefonic.

Totul este pregătit, admiratorii prezentatoarei aşteaptă cu sufletul la gură naşterea, iar ea este nerăbdătoare să-şi cunoască copilul.

Gabriela Cristea se simte excelent și merge regulat la controale, pentru a se asigura că totul este în regulă cu ea și sarcina iar de curând a finalizat decorarea camerei bebeluşei.

Fostul pătuţ este eliberat acum, vedeta aşteaptând să vină iar barza. Soţul Gabrielei Cristea este foarte implicat, chiar dacă se ocupă de terminarea casei, nu tocmai mică, şi este chiar obosit, Tavi Clonda nu îţi pierde umorul. El a făcut fundiţele pentru pătuţul celei de-a doua fetiţe a cuplului.

„Nu am calculat exact, dar cheltuielile cu bebeluşul sunt cam ca cele pentru a-ţi ţine copilul la facultate (...) Am venit repede repede să cumpărăm un covor. Sunt ca <<Stan şi Bran>>, de pe-un picior pe altul dar de mâine chiar nu voi mai face nimic! Sunt încântată că am luat 100% produse româneşti” a povestit Gabriela despre cum se pregătesc de venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

A.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro