Gabriela Cristea e pregătită pentru a doua fetiţă! Le-a arătat tuturor cum a amenajat camera bebeluşei. FOTO

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea e pregătită pentru a doua fetiţă! Le-a arătat tuturor cum a amenajat camera bebeluşei. FOTO © Instagram

Peste două zile, Gabriela Cristea se aşteaptă să aducă pe lume cea de-a doua fetiţă a ei şi a lui Tavi Clonda. Totul este pregătit, admiratorii prezentatoarei aşteaptă cu sufletul la gură naşterea, iar ea este nerăbdătoare să-şi cunoască bebeluşa!

Şi, când am spus că totul este pregătit, n-am spus-o degeaba! Camera celei de-a doua fetiţe a Gabrielei Cristea este pusă la punct, iar îndrăgita vedeta a făcut o fotografie şi a postat-o pe Instagram, ca toţi admiratorii ei să vadă cum este aşteptată micuţa.

Comentariile au început să "curgă", internauţii i-au urat naştere uşoară şi au complimentat felul în care Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au ales să amenajeze camera. 

Gabriela Cristea a dezvăluit ziua în care va naște

Frumoasa Gabriela Cristea a povestit la „Xtra Night Show” că se așteaptă să aducă pe lume cea de-a doua fetiță în jurul zilei de 15 martie. Gabriela Cristea se simte excelent și merge regulat la controale, pentru a se asigura că totul este în regulă cu ea și sarcina.

„Toți producătorii de la toate emisiunile la care mă duc vor să nasc la ei în emisiune. Totul e controlat științific. S-a tot scris în presă că vai săraca...nu e așa o mare nenorocire. Am 37 de săptămâni, la 38 de săptămâni ești la termen. Mie mi-a calculat să nasc la 37 de săptămâni, cam pe 15 martie”, a povestit Gabriela Cristea, la „Xtra Night Show”.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro