FOTO / Cum l-a pus la punct graviduța Gabriela Cristea pe un internaut care i-a reproșat că nu poartă sutien: „Eu măcar arăt a cineva”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cum l-a pus la punct graviduța Gabriela Cristea pe un internaut care i-a reproșat că nu poartă sutien: „Eu măcar arăt a cineva” © captură video

Gabriela Cristea nu s-a mai putut abține și i-a dat o replică de zile mari unui internaut răutăcios care i-a reproșat că nu poartă sutien. Frumoasa vedetă a fost extrem de diplomată și i-a explicat acestuia mai multe lucruri, pentru a înțelege că orice femeie gravidă ia câteva kilograme în plus și este extrem de important să se simtă bine. 

Pe contul ei de Instagram, Gabriela Cristea a postat un frumos clip video filmat aseară, pentru emisiune „Te iubesc de nu te vezi” în care s-a distrat de minune alături de fiica ei, Victoria. Cu toate acestea, printre comentariile pline de cuvinte de laudă pe care le-a primit frumoasa moderatoare de la internauți s-a regăsit și unul extrem de răutăcios, primit din partea unui bărbat care cel mai probabil avea un cont fake de Instagram. 

„Arăți ca bunica...Sutienul nu există în șifonierul tău?” i-a scris acesta, Gabrielei Cristea. Frumoasa moderatoare nu a stat deloc pe gânduri și i-a dat peste nas imediat bărbatului, oferindu-i o replică de zile mari. 

„Stimate domn, eu măcar arăt a cineva, dvs sunteți doar o bulină fără poză. Și pentru curiozitatea dvs,port un sutien special pentru gravide în care nu poți să arăți sexi sau eu știu la ce tâmpenii vă mai gândiți dvs. Și încă ceva, prefer ca în perioada asta să arăt ca “bunica” dar să fiu suficient de comodă să mă pot ține după Victoria și să pot să și respir. Oricum mai vorbim când o să aveți 8-9 luni de sarcină și o să puteți să ne împărtășiți din experiența dvs....hahahahah” i-a scris Gabriela Cristea, internautului răutăcios. Așa cum era de așteptat, foarte multe doamne și domnișoare au sărit în apărarea frumoasei moderatoare. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro