Ce i-a transmis Bianca Sârbu graviduţei Gabriela Cristea, în direct! Mesajul prezentatoarei te va emoţiona până la lacrimi

+4 click pentru
galerie

Ce i-a transmis Bianca Sârbu graviduţei Gabriela Cristea, în direct! Mesajul prezentatoarei te va emoţiona până la lacrimi © spynews.ro

Bianca Sârbu este la cârma emisiunii "Te iubesc de nu te vezi" de la începutul acestei săptămâni, iar Gabriela Cristea se pregăteşte să devină mămică pentru a doua oară! Frumoasa artistă i-a transmis graviduţei de la Antena Stars un mesaj emoţionant în direct, cu ocazia zilei de 8 Martie. 

Gabriela Cristea a fost extrem de atentă atunci când a ales vedeta care o va înlocui, la emisiunea "Te iubesc de nu te vezi". Cele două se cunosc de 15 ani şi legătura dintre ele este imposibil de trecut cu vederea. 

În urmă cu câteva zile, Gabriela Cristea a vorbit despre Bianca Sârbu extrem de frumos, iar astăzi, noua prezentatoare de la "Te iubesc de nu te vezi" i-a transmis un mesaj de-a dreptul emoţionant, chiar la începutul transmisiunii. 

"Îi urăm la mulţi ani şi Gabrielei Cristea. Îţi spunem La mulţi ani, Gabi! Să fie sănătoasă, să facă cea mai frumoasă fetiţă din lume şi o aşteptăm aici, alături de noi! Te pupăm, Gabi!", i-a transmis Bianca Sârbu, în platoul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi".

Pe Bianca Sârbu o puteți vedea de luni până vineri de la ora 18:45, doar pe Antena Stars, la „Te iubesc de nu te vezi”

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro