FOTO / Gabriela Clonda, cea mai norocoasă femeie! Ce sacrificii face Tavi Clonda pentru ea și fetiță, de 8 martie

+3 click pentru
galerie

FOTO / Gabriela Clonda, cea mai norocoasă femeie! Ce sacrificii face Tavi Clonda pentru ea și fetiță, de 8 martie © Instagram

Deși astăzi este 8 martie și se presupune că toată lumea trebuie să stea relaxată, în casa Gabrielei Cristea, pregătirile pentru a termina casa sunt în toi! Așa se face că Tavi Clonda nu are timp să stea degeaba și face tot ce poate pentru ca frumoasa locuință a lui și a Gabrielei Cristea să fie gata până la venirea pe lumea a bebelușei din burtica vedetei. 

Gabriela Cristea a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care le arată fanilor săi de ce se consideră o femeie norocoasă. Azi, de 8 martie, Tavi Clonda muncește din greu pentru a termina la timp casa de vis pe care o au cei doi. 

„Asta înseamnă să-ți iubești femeile, muncești în sfânta zi de 8 martie pentru ele. Tati, mulțumim!” a scris Gabriela Cristea, în dreptul postării. Internauții i-au transmis vedetei cele mai sincere urări, dar și naștere ușoară, căci frumoasa vedetă urmează să aducă pe lume cea d-a doua fetiță a ei și a lui Tavi Clonda. În această săptămână, Gabriela Cristea a predat ștafeta emisiunii sale celebrei Bianca Sârbu, iar aceasta urmează să o înlocuiască pe frumoasa moderatoare în toată perioada concediului postnatal. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro