Gabriela Cristea, pe ultima sută de metri, în direct! De ce se teme, înainte de naştere / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea pe ultima sută de metri, va naşte în câteva zile! Vezi care sunt temerile frumoasei vedete VIDEO © captura video

Gabriela Cristea a intrat în direct telefonic în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” moderată de Dan Capatos. Vedeta a vorbit despre perioada emoţionantă ce o aşteaptă. Gabriela Cristea urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil, o fetiţă mult aşteptată de ea şi de soţul ei Tavi Clonda.

Gabriela Cristea a intrat pe ultima sută de metri, urmează să dea naştere celui de-al doilea copil al ei şi al lui Tavi Clonda. Frumoasa moderatoare TV a intrat în direct în emisiunea „Xtra Night Show” şi a vorbit despre temerile sale, alături de Andreea Bălan.

„Eu am un profil să spunem care se apropie mai degrabă de ce i s-a întâmplat Andreei. Am un an şi cinci luni distanţă între cele două operaţii de cezariană. De aceea merg destul de des la medic (...) Andreea a trecut cu greu şi o felicit! În cazul meu spuneam, apropos de ce spunea Andreea., că am fost avertizată încă de la prima vizită la medic ţinând cont de mai mulţi factori (...) Eu am 44 de ani şi nu trebuie să uit acest aspect. Primul copil pregăteşte cumva locul pentru cel de-al doilea. Eu am o trombofilie şi am avut recomandarea medicului să fac cezariană. Eu voiam să nasc natural la prima naştere dar am avut recomandarea medicului să nu fac asta. Recuperarea nu este uşoară, este mai de durată treaba. Sunt mulţi factori de după operaţie (... )Sunt extrem de monitorizată deoarece urmează să nasc în doar câteva zile.” a povestit Gabriela Cristea.

A.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro