Gabriela Cristea și Tavi Clonda, mesaj pentru Andreea Bălan după stopul cardio-respirator: „Te așteptăm acasă!”

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, mesaj pentru Andreea Bălan după stopul cardio-respirator © spynews.ro

Curg mesaje de încurajare pentru Andreea Bălan, după ce artista a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Printre cei impresionați de cumpăna vedetei se numără și Gabriela Cristea și Tavi Clonda, care și-au comunicat susținerea.

Gabriela Cristea, care urmează să nască și ea, în curând, empatizează cu situația Andreei Bălan. Așadar, prezentatoarea a transmis un mesaj de susținere. „Felicitări echipei de medici! Andreea, sănătate multă îți doresc și să te bucuri de fetele tale frumoase”, a scris Gabriela Cristea, conform Libertatea.

Nici Tavi Clonda n-a rămas indiferent și i-a transmis artistei că el și soția sa o așteaptă acasă, împreună cu micuța Clara.

„❤️ Andreea, te așteptăm acasă sănătoasă cu bebe!”, a fost mesajul lui Tavi Clonda.

Cine o înlocuieşte pe Gabriela Cristea la emisiune?

După ce Gabriela Cristea a ajuns de urgenţă la spital, luni seara, părăsind emisiunea "Te iubesc de nu te vezi", medicii au sfătuit-o să stea liniştită pentru ca sarcină să decurgă bine. Producătorii emisiunii au decis ca frumoasa prezentatoare să fie înlocuită tot de o vedetă foarte iubită şi apreciată de public.

Noua prezentatoare a emisiunii "Te iubesc de nu te vezi" nu este străină de televiziune şi, mai ales, este o cunoştinţă veche a telespectatorilor Antena Stars. Aşadar, cea care o va înlocui pe Gabriela Cristea este nimeni alta decât Bianca Sârbu. Frumoasa artistă este fosta colegă a lui Cristi Brancu de la "Agenţia Vip", iar acum va reveni pe post, în faţa fanilor săi.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro