Gest impresionant al Gabrielei Cristea, în ziua nunții. Ce a făcut pentru micuța Iris. FOTO

+3 click pentru
galerie

Gest impresionant al Gabrielei Cristea, în ziua nunții. Ce a făcut pentru micuța Iris. FOTOc © captura video

Este o zi specială în familia Cristea-Clonda! Cei doi își jură astăzi credință veșnică în fața lui Dumnezeu, iar atmosfera de la biserică este încărcată de emoții și trăiri speciale.

Pe lângă rochia senzațională, Gabriela Cristea a ales să poarte un buchet cu iriși, un gest extrem de frumos pentru fetița ei, pe nume Thea Iris Selena. Emoțiile au fost la cote maxime, iar cei doi părinți au așteptat cu sufletul la gură acest moment, după o relație de aproape șapte ani.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se căsătoresc civil astăzi

"Mi-au pus fetele în mașină <<ia-ți mireasă ziua bună>>, m-am emoționat puțin. Am mers cu domnișoarele în mașină, cred că e prima oară, Tavi a mers cu fetele.", a spus Gabriela Cristea, la Antena Stars.

"Ne simțim foarte bine, o să fie interesant cu fetițele.  E o zi specială și frumoasă. Să știi că am avut destul de multă treabă, am dormit vreo 4-5 ore, suficient cât să am energie pentru azi. N-am avut timp să facem cununia, am făcut două fetițe. Ne bucurăm că nu am renunțat. Relația noastră e binecuvântată. Așteptăm botezul lui Iris care va fi și mai grandios.", a spus și Tavi Clonda

După ceremonia religioasă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor merge să petreacă, alături de 50 de invitați, la domeniul lor din Corbeanca. Cei doi au ales să petreacă într-un stil relaxat, în grădină, însă au promis că botezul micuței Iris va fi mult mai grandios. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro