Gabriela Cristea, invitată în emisiunea soțului său. Vedeta a răspuns la cele mai intime întrebări!

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, invitată în emisiunea soțului său. Vedeta a răspuns la cele mai intime întrebări! © captură video Youtube

Tavi Clonda s-a făcut moderator! Nu, nu este deloc o glumă, căci simpaticul artist a lansat o emisiune pe canalul său de Youtube care durează numai 10 minute și în cadrul căreia și-a propus să invite diverse persoane, chiar în confortul curții sale verzi și cu gazon proaspăt, pentru a discuta anumite subiecte!

Pe canalul lui de Youtube, Tavi Clonda a lansat un nou proiect! O emisiune de numai 10 minute, pe care artistul o moderează din curtea casei sale. Stat pe gazon, îmbrăcat lejer și destul de emoționat pentru primul episod, Tavi Clonda a avut-o ca invitată pe frumoasa lui soție, Gabriela Cristea, iar aceasta a răspuns la cele mai intime întrebări. 

„Mă bucur de viață, de tine și de copiii noștri, fac lucruri de-astea, mărunte...nu mă întorc deocamdată în tv. În televiziune urmează să mă întorc. Aș pleca și eu în concendiu! Nu fac mare lucru, decât că mă relaxez și am grijă de copiii noștri, împreună cu tine!” a spus Gabriela Cristea, în emisiunea soțului său. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro