Gabriela Cristea, mesaj îngrijorător pentru fani: „Am avut câteva zile grele săptămâna asta”

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, mesaj îngrijorător pentru fani: „Am avut câteva zile grele săptămâna asta” © Instagram

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbizul românesc. De curând, frumoasa prezentatoare le-a dat motive de îngrijorare fanilor, în urma unui mesaj postat de aceasta pe rețelele de socializare.

Fiind printre cele mai îndrăgite vedete de la noi, Gabriela Cristea nu-și negijează niciodată fanii. De când a hotărât, împreună cu întreaga familie, să rămână în casă, celebra prezentatoare a și mai mult timp să discute cu admiratorii săi, prin intermediul rețelelor sociale.

De curând, mesajul Gabrielei Cristea i-a pus pe gânduri, mulți dintre ei îngrijorându-se pentru vedetă. Motivul? Prezentatoarea de la Antena Stars le-a dezvăluit acestora că recent, a trecut prin clipe dificile. 

Din fericire, potrivit spuselor sale, lucrurile au revenit la normal. Deși n-a vrut să le dezvăluie motivul momentelor grele, Gabriela Cristea a ținut să le spună că familia îi readuce mereu zâmbetul pe buze.

„Îmi iubesc familia mai presus de orice pe lumea asta și sunt în stare să mut munții din loc pentru ai mei. Am avut câteva zile grele săptămâna asta, dar atunci când suntem împreună avem toată puterea lumii în mâinile noastre”, a scris Gabriela Cristea pe contul său de Instagram, în dreptul unei fotografii emoționante, de familie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro