VIDEO / Gabriela Cristea și Tavi Clonda, măsură radicală de protecție împotriva coronavirusului. „Panica e mare”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Gabriela Cristea și Tavi Clonda, măsură radicală de protecție împotriva coronavirusului. „Panica e mare” © Instagram

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au anunțat fanii în urmă cu ceva timp că vor rămâne în casă pentru siguranța lor și a fetițelor. Astăzi, celebrul cuplu a dat dovadă de și mai multă responsabilitate și au luat o măsură radicală în ceea ce privește protecția împotriva pandemiei de COVID-19.

Acum că stau mai mult timp acasă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt și mai activi pe rețelele de socializare. Așadar, cei doi își țin fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața lor. Pe lângă faptul că le arată cum își petrec timpul în izolare, aceștia le-au împărtășit și măsura la care au apelat pentru o protecție mai eficientă împotriva coronavirusului.

Dacă v-am făcut deja curioși, ei bine, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au atât de multă grijă în ceea ce privește igiena, încât spală până și... banii. Da, ați văzut bine! Frumoasa prezentatoarea le-a împărtășit admiratorilor un videoclip prin care le arată cum soțul său spală câteva bancnote, atât cu apă și săpun, cât și cu dezinfectant.

„E prima oară când umblu cu bani. Azi am fost nevoit că am plătit și am primit un rest. Și spăl banii, boss”, spune Tavi Clonda în videoclipul postat pe Instagram.

Tavi Clonda a spălat banii cu atât de mult spor, încât la un moment dat Gabriela Cristea i-a spus în glumă că nu îi vor mai putea folosi.

„Nu, măi iubire că se strică de tot. Nu-i mai folosim după aia. I-a dat și cu dezinfectant de spital... Doamne ferește. Așa este, panica e mare”, i-a răspuns Gabriela Cristea soțului său.

Imediat după această operațiune, cântărețul a lăsat banii la uscat.

„Bravo, iubire și acum te speli și tu pe mâini”, a continuat Gabriela Cristea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro