Gabriela Cristea, o mămică model! Cum reușește vedeta să-și surprindă de fiecare dată cele două fiice: ”Sper ca fetele să fie încântate”

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, o mămică model! Cum reușește vedeta să-și surprindă de fiecare dată cele două fiice: ”Sper ca fetele să fie încântate” © instagram

Gabriela Cristea se poate considera fără doar și poate o femeie cu adevărat împlinită. Vedeta și-a dorit din totdeauna o familie și iată că în urmă cu doar câțiva ani aceasta și-a îndeplinit marele vis reușind să-l cunoască pe Tavi Clonda cu care astăzi are și două fetițe de care e foarte mândră. 

Prezentatoarea TV încearcă să fie cât mai aproape alături de fiicele sale, mai mult decât a fost legătura dintre ea și mama sa atunci când aceasta era doar un copil, după cum spunea vedeta într-un interviu. Ea își dorește să le fie alături de fiecare dată celor două micuțe, iar recent le-a pregătit acestora o surpriză dulce. 

”Pentru ca fetele nu prea mai manânca banane, în ultima perioada avem la îndemâna multe banane fooooarte coapte. Pentru ca nu vreau sa facem risipă, azi am copt din 2 banane minunațile astea de brioșe cu banane, unse cu miere și asezonate cu nuci pecan. Sper ca fetele să fie încântate!”, a scris Gabriela Cristea pe pagina sa de socializare în dreptul fotografiei cu bunătățile pentru fetițele ei. 

Gabriela Cristea, atac de panică în pandemie

Gabriela Cristea a povestit la Antena Stars că la începutul pandemiei de coronavirus aceasta a avut un atac de panică din cauza faptului că se află în izolare, departe de foarte multe lucruri și oameni dragi, neștiind nicio dată precisă când va putea să iasă.

„Un semi atac de panică, m-a luat cu amețeală. Am avut așa un moment de anxietate, dar mi-am revenit repede. Am ieșit a doua oară, dar a fost destul de complicat pentru că, na, m-am panicat pentru că nu știam cum stă treaba. Între timp, astăzi am ieșit și în oraș, adica în București, că noi stăm în Corbeanca și am văzut că e mult mai ok decât paranoia noastră de acasă”, a spus prezentatoarea, la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro