Gabriela Cristea, prima fotografie din spital! În scurt timp va da naştere celui de-al doilea copil

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, prima fotografie din spital! În scurt timp va da naştere celui de-al doilea copil © Instagram

În această dimineaţă, Gabriela Cristea îşi va cunoaşte cea de-a doua fetiţă! Frumoasa moderatoare de la Antena Stars este cu zâmbetul pe buze şi aşteaptă cu nerăbdare momentul.

Gabriela Cristea se pregăteşte de operaţia de cezariană, care este programată în scurt timp! Vedeta a postat pe Instagram o fotografie din spital, în care îşi ţine burtica cu mâinile, semn că abia aşteaptă să o cunoască pe micuţă. 

"Suntem pregătiţi pentru marea întâlnire", a scris Gabriela Cristea. 

Acum, în prag de aducerea pe lume al celui de-al doilea copil, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost felicitați și încurajați de către fani, care sunt foarte entuziasmați în așteptarea marii vești.

Primele declaraţii ale vedetei înainte să nască

Frumoasa moderatoare este extrem de fericită pentru că sarcina nu i-a pus deloc probleme şi speră că şi naşterea va decurge la fel. 

"Normal că avem emoţii. Am dormit şi nu prea. Suntem ok şi suntem pregătiţi. Tavi e mai bine decât mine, e mai puternic. Ne-am trezit de pe la 6 şi sperăm că totul o să decurgă bine. Totul a mers aproape perfect până acum şi nu cred că o să fie o problemă.", a declarat Gabriela Cristea, pentru Antena Stars.

Emoţiile sunt mari şi pentru Tavi Clonda! "Ne grăbim şi suntem emoţionaţi.", a completat Tavi Clonda.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro