Gabriela Cristea s-a fotografiat în așternuturi! Ce o relaxează pe vedetă în fiecare seară / FOTO

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea s-a fotografiat în așternuturi! Ce o relaxează pe vedetă în fiecare seară / FOTO © Instagram

Gabriela Cristea nu încetează să uimească! Îndrăgita prezentatoare și-a bucurat fanii cu o ipostază sexy la ceas de seară. Unde? Chiar în așternuturi! Iată ce o ajută pe vedetă să se relaxeze în fiecare zi, înainte de culcare!

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din țară, fiind apreciată atât pentru frumusețea sa ieșită din tipare, cât și pentru profesionalismul ce a consacrat-o în televiziune. Astfel, nu este de mirare că vedeta are fani în toată România, dar și peste hotare.

Chiar dacă ne aflăm în pandemie, Gabriela Cristea nu a uitat nicio clipă de fanii săi. Iubita prezentatoare îi ține pe aceștia la curent cu orice legat de ea și familia sa superbă, formată din Tavi Clonda și fiicele lor minunate, Iris și Victoria.

De curând, vedeta le-a mai adus fanilor un motiv de bucurie. Gabriela Cristea s-a fotografiat într-un cadru intim, în așternuturi, fără nicio reținere.

În același timp, vedeta le-a povestit că somnul ei liniștit se datoarează în special lenjeriei sale de pat care o ajută să se relaxeze.

„Pentru un somn liniștit, eu am nevoie de un ambient odihnitor la mine în dormitor. Lenjeria mea de pat în culori calde, materiale fine și de calitate, mă face să mă relaxez în fiecare seară după o zi agitată și obositoare. Unde mai pui că după ce am spălat lenjeria de pat, nu a fost nevoie să o calc”, a scris vedeta pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro