Gabriela Cristea spune totul despre cea de-a doua sarcină: „Mănânc toate prostiile!”

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, însărcinată pentru a doua oară © captură Antena Stars

Gabriela Cristea este în culmea fericirii, căci frumoasa moderatoare de la Antena Stars urmează să devină, în primăvara anului următor, mamă pentru a doua oară. 

Deși nu există sarcină fără pofte, Gabriela Cristea a mărturisit că atunci când era însărcinată cu Victoria, nu avea niciun fel de poftă, însă lucrurile s-au schimbat, acum. Mai în glumă, mai în serios, dar mereu cu zâmbetul pe buze, frumoasa moderatoare a spus totul despre cea de-a doua sarcină, astăzi, într-un interviu realizat la nutriționistul său acasă. 

„Nu am avut nicio poftă, nu am pus gura pe zahăr...În sarcina asta aș mânca orice, oricând și la orice oră. Mâncare să fie! Eu sunt foarte cuminte, deci mănânc toate prostiile. La Victoria am fost organizată, nu am mâncat decât legume și fructe, carne foarte puțină. Mâncam de două ori pe săptămână carne, nu am putut să mănânc pește, fructe de mare.

Am fost ieri la mall, nu mă mai duc. Nu mă duc să-mi cumpăr țoale, dar au făcut niște magazine de prăjituri...de-alea fițoase. Dar nu, nuuu! În general, lunea, după weekend, zic gata, de luni încep. Și mă ține luni spre marți” a spus Gabriela Cristea. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro