GALERIE FOTO / Andreea Bălan, detalii noi despre starea de sănătate a fiicelor sale. Cele trei au făcut o şedinţă foto de colecţie în vacanţă

+7 click pentru
galerie

GALERIE FOTO / Andreea Bălan, detalii noi despre starea de sănătate a fiicelor sale. Cele trei au făcut o şedinţă foto de colecţie în vacanţă © Instagram

De câteva zile, Andreea Bălan se află alături de familia ei într-o vacanţă superbă, în Mauritius. Din păcate însă, şederea lor nu a fost ocolită de evenimente neplăcute, una dintre fiicele cântăreţei ajungând pe mâinile medicilor şi fiind diagnosticată cu enterocolită. Din păcate, la scurt timp şi fiica cea mare a prezentat simptome asemănătoare. Iată care este acum starea micuţelor!

Andreea Bălan a trecut prin clipe de coşmar acum câteva zile. Clara, fiica ei cea mică, a ajuns la spital în urma unor probleme grave de sănătate. Mezina familiei a fost diagnosticată cu enterocolită şi din păcate nici sora ei nu se simţea prea bine. Nemulţumită de serviciile medicilor, cântăreaţa şi soţul ei, George Burcea, au hotărât împreună să-şi îngrijească copiii singuri, la hotel. 

Ajutaţi de sfaturile medicului pediatru, prin intermediul telefonului, Andreea Bălan şi George Burcea pot sta în sfârşit liniştiţi şi se pot bucura de vacanţă. Din fericire, starea de sănătate a Ellei şi a Clarei este din ce în ce mai bună, veste dată de artistă pe reţelele de socializare. Vedeta a făcut o şedinţă foto de colecţie alături de micuţele sale, bucurându-se că acestea se simt din ce în ce mai bine.

"Neata Gărgăriţelor. Ce faceţi voi? Noi suntem bine, voioşi şi ne bălăcim şi ne jucăm în “pitzina” indiana (cum zice Ella)🌊. În rest vă pupăm şi vă trimtem multă caldură🌞🌊❤️", a scris vedeta în dreptul unor fotografii cu ea şi fetiţele sale.

Aşadar, întreaga familie se poate bucura acum de minunăţiile oferite de Mauritius. Andreea Bălan, soţul său, alături de Ella şi Clara nu au pierdut timpul şi au început seria vizitelor.

"Azi am fost la zoo şi Ella s-a bucurat de fiecare animăluţ în parte, iar noi am cărat căriucioarele până şi în safari 🧐Acuş ne dor picioarele tare, dar avem amintiri frumoase 🤗", a scris Andreea Bălan pe contul său Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro