GALERIE FOTO / Elena Ionescu, fotografie emoţionantă din copilărie. Cum arată părinţii cântăreţei

+5 click pentru
galerie

GALERIE FOTO / Elena Ionescu, fotografie emoţionantă din copilărie. Cum arată părinţii cântăreţei © Instagram

Elena Ionescu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbizul autohton. Chiar dacă are o carieră de succes şi este mama unui băieţel minunat, în viaţa artistei au existat şi momente mai grele. Cei care i-au fost permanent alături au fost părinţii ei, de care cântăreaţa este şi acum foarte ataşată.

Mulţi o cunosc de la concerte sau de la diversele evenimente mondene la care participă, datorită carierei sale în industria muzicală. Puţini sunt cei însă care ştiu cum arată cei care i-au dat viaţă Elenei Ionescu. Cântăreaţa a moştenit frumuseţea de la ambii părinţi, culegând de la fiecare câte o trăsătură. 

Părinţii artistei i-au susţinut pasiunea pentru muzică încă de când era mică, încurajând-o să participe la diverse serbări sau concursuri. Elena Ionescu era la fel de cochetă şi când era mică. De vestimentaţia ei, cel mai probabil, se ocupa mama acesteia, care avea grijă ca artista să fie asortată din cap până în picioare.

Elena Ionescu, după divorţul de fostul soţ

Deşi a trecut printr-o despărţire, Elena Ionescu este în continuare la fel de zâmbitoare. Cântăreaţa îşi menţine optimismul în ceea ce priveşte dragoste, fiind sigură că la un moment dat îşi va găsi persoana potrivită.

"Eu sunt o familistă convinsă și pentru că am avut întotdeauna lângă mine familia închegată și părinții mei nu au divorțat, nu au avut nicio treabă cu despărțirile în viață,  întotdeauna  mi-am dorit să am o familie și de aceea am și încercat asta și mi s-a părut că poate am găsit-o la momentul potrivit. Cred în continuare în căsnicie, îmi doresc foarte tare și las viața să mă surprindă. Așa cum spuneam, cred că pentru fiecare, că e mai devreme, că e mai târziu, există o jumătate!", a mărturisit Elena Ionescu pentru Ciao.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro