GALERIE FOTO / Imagini necenzurate cu Mihai Trăistariu! Acestea sunt fotografiile de care se rușinează artistul: „Nu mă mai invitau la emisiuni”

+8 click pentru
galerie

GALERIE FOTO / Imagini necenzurate cu Mihai Trăistariu! Acestea sunt fotografiile de care se rușinează artistul © Facebook.com

Tânăr, talentat și gol-pușcă! Mihai Trăistariu a șocat de multe ori, de-a lungul timpului, oamenii cu fotografiile deocheate pe care le-a făcut publice. Și, sincer fiind, a recunoscut faptul că s-a folosit de acest mijloc pentru a rămâne în atenția publicului. 

A fost pe val o bună perioadă de timp și chiar a făcut cinste României, prin participarea la concursul internațional de muzică „Eurovision”. Cu toate acestea, ca orice artist, Mihai Trăistariu, căci despre el este vorba a întâmpinat și momente mai puțin plăcute în carieră. 

Cântărețul a intrat într-un con de umbră, în care a stat o perioadă destul de lungă de timp. Și, pentru că iubește să fie în atenția publicului, Mihai Trăistariu s-a gândit la o metodă inedită de a atrage atenția fanilor săi. Ei, dacă nu mai merge cu muzica, hai să meargă cu fotografii deocheate! Zis și făcut.

Timp de mai multe luni, Mihai Trăistariu a tot postat pe rețelele de socializare diverse fotografii, care mai de care mai deocheate: în pat, în oglindă și nu oricum, ci gol sau aproape gol. 

În lenjerie intimă, Mihai Trăistariu s-a pozat de atâtea ori, încât fanii lui s-au întrebat, la un moment dat, ce anume se întâmplă cu el.

Lui Mihai Trăistariu îi e rușine de perioada în care se posta aproape gol pe internet

Dar stați așa, că vremurile se mai schimbă și la fel și oamenii. Așa că Mihai Trăistariu a luat o decizie radicală și a șters de pe Instagram și Facebook toate pozele deocheate. Mai mult, prin intermediul unui mesaj făcut public pe contul lui de Instagram, artistul a recunoscut că s-a folosit de ipostazele deocheate pentru a rămâne în atenția fanilor săi. Dacă nu te ajută muzica, să te ajute...fizicul!

„Am zile când mi-e rușine cu postările mele duse la extrem... Dar ce să fac dacă altfel nu mai reușesc să atrag atenția asupra mea ?! Spuneți-mi voi... Ce să fac ?

De ce credeți că emisiunile cu circ și scandal au cel mai mare rating? S-au dus vremurile când se promova cultura, arta... Omul de azi e într-o continuă alergătură... Și nu-i mai atrage atenția nimic. Decât... gălăgia, mizeria, crimele, scandalurile, pornografia, circul... Păcat! Mare păcat! Mulți din colegii de breaslă au abandonat barca. Și s-au orientat către altceva. Ceea ce e groaznic”, a scris Mihai Trăistariu, pe contul lui de Instagram.

În galeria noastră foto puteți vedea unele dintre cele mai deocheate fotografii pe care le-a postat, de-a lungul timpului Mihai Trăistariu, pe contul lui de Instagram și Facebook. Fără rețineri, artistul s-a pozat în cele mai sexy ipostaze și nu e de mirare faptul că a atras atenția fanilor săi. Chiar dacă unii l-au criticat, Mihai Trăistariu a avut un singur scop: acela ca oamenii care i-au iubit muzica și care l-au cunoscut drept personaj monden, să nu uite de el! Și, zicem noi...i-a cam ieșit!

Cum explică Mihai Trăistariu schimbarea prin care a trecut

Prin intermediul unei intervenții telefonice pentru Antena Stars, Mihai Trăistariu a explicat schimbarea prin care a trecut: de la artistul rebel, care făcea orice pentru a se afișa gol-pușcă, la artistul care regretă acest lucru. Mihai Trăistariu a explicat și faptul că nereușitele de la Eurovision l-au făcut să intre într-un fel de depresie. 

„Am avut momente de depresie, cariera unui artist nu poate fi numai la înălţime maximă. Şi atunci normal că după atâta succes cu Valahia, am căzut un pic. M-am ridicat înapoi cu Tornero şi cu Eurovisionul şi iar am căzut după. Şi, evident, insuccesul naşte un gen de tristeţe, nu a fost o depresie cruntă, dar am început să mă documentez, să intru pe Google, să văd ce înseamnă şi atunci am descoperit că există noţiunea de depresie, nu stiam practic.... M-am vindecat apărând înapoi la televizor. 

Pozele în lenjerie intimă m-au readus în prim-plan. Adică le-am facut intentionat. Le-am postat intenţionat, cu gândul să nu dispar din showbiz” a povestit Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cu toate acestea, artistul admite faptul că i-a fost rușine de aparițiile deocheate și de ceea ce vor spune oamenii, atunci când îi vor vedea fotografiile în care apare mai mult gol decât îmbrăcat. 

„Mi-a fost ruşine, pentru că am o şcoală de muzică de 6 ani şi am şi copii mici. Mi-a fost jenă de ei, de părinţi ce o să spună, dar am riscat şi am zis că decât să sufăr că dispar de tot din showbiz, mai bine sufăr puţin de câteva critici şi comentarii negative. 

Faptul că nu mă mai invitau la emisiuni, nu mai eram de actualitate să zic aşa, intrasem în legendă cum zic. Faptul că am reapărut în felul ăsta, că televiziunile s-au bătut pe mine şi a reînviat cumva personajul Mihai Trăistariu, de atunci am devenit şi un personaj cumva şi televiziunile mă preferă pentru că aduc audienţă” a mai declarat Mihai Trăistariu. 

Artistul spune că de când a apărut în showbizul românesc cu fotografiile deocheate, cererile pentru concerte au început să crească și la fel s-a întâmplat și cu invitațiile în diverse emisiuni. 

„Eu sunt foarte sincer, povestesc tot timpul lucruri din casă şi de atunci am reînceput, m-am reinventat eu ca artist, am devenit mai curajos, mai îndrăzneţ, vorbesc mult acum în emisuni şi din momentul ăla, evident, că apărând mult mai mult, au venit şi concerte şi evenimente mai multe. Când nu apăream deloc, stăteam şi foarte mult acasă. Şi de atunci nu mai refuz nicio emisiune şi le povestesc absolut tot . Şi m-am dus şi cu implanturi de păr şi cu fratele meu, că m-am împăcat, că m-am nu ştiu ce. Şi am înţeles ce înseamnă showbiz, ce înseamnă presa, ce înseamnă apariţii în ziare. 

E o strategie practic, am făcut totul cu bune intenţii. Chiar dacă am avut moment de ruşine, că au fost momentele astea în viaţa mea, mi s-a părut că mai bine aşa decât să dispar de tot. Frica de a dispărea de tot din showbiz a fost mai mare decât frica de ce o să spună lumea despre pozele deocheate” a mai spus, sincer, Mihai Trăistariu. 

Mihai Trăistariu admite faptul că a riscat totul și a mizat pe fotografiile indecente, pentru a rămâne în atenția publicului. Artistul susține că a ales din 2 frici, pe cea mai mare și a făcut bine, căci pozele cu el dezbrăcat i-au adus faima pe care o pierduse și de care avea atâta nevoie. 

„Am preferat din cele două frici să îi dau curs fricii mai mari şi am zis mai bine fac nebunia asta decât să dispar complet. Şi am procedat bine pentru că la ora asta sunt foarte ok, am avut anul ăsta peste 150 de concerte. Nu cred că este vreun artist în România care se poate mândri cu aşa ceva” a spus, în încheiere, Mihai Trăistariu, la Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro