GALERIE FOTO / Oana Radu, prima zi de naştere fără iubit. Alături de cine şi-a sărbătorit aniversarea

+6 click pentru
galerie

GALERIE FOTO / Oana Radu, prima zi de naştere fără iubit. Alături de cine şi-a sărbătorit aniversarea © Instagram

Oana Radu este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe autohtone. Ieri, vedeta a avut un mare motiv de bucurie, fiind ziua ei de naştere. Însă totodată, acest eveniment a avut şi o parte tristă, deoarece este prima aniversare de la moartea iubitului său. Iată unde şi cu cine a petrecut artista!

Oana Radu a demonstrat de mai multe ori că este o femeie ambiţioasă şi puternică. Deşi nu a trecut foarte mult timp de când iubitul său s-a stins din viaţă, vedeta reuşeşte să se afişeze din nou cu zâmbetul pe buze, mai ales cu ocazia zilei sale de naştere. Cântăreaţa a împlinit frumoasa vârstă de 26 de ani şi deşi omul drag nu i-a fost alături, Oana a ţinut să-şi serbeze aniversarea.

Cântăreaţa a ales să sărbătorească împlinirea a 26 de ani într-un oraş special: Braşovul. Vedeta a avut noroc de o vreme şi un peisaj de vis, totul în jur fiind acoperit de zăpadă. În prima parte a zilei, Oana a participat la câteva drumeţii pe munte, iar seara a lăsat hainele groase, de iarnă, pentru o rochie sexy, cu un decolteu generos. 

La ziua de naştere a vedetei au participat câţiva prieteni apropiaţi şi nu a lipsit nici instructorul de fitness Cătălin Dobrescu, cu care recent s-a speculat că ar fi într-o relaţie. Aceştia au petrecut câteva zile de neuitat la munte. 

Oana Radu priveşte cu entuziasm spre noul an, sperând ca acesta să-i ofere multe bucurii, în comparaţie cu anul 2019.

"Sunt singură că 2020 va fi un an foarte bun şi prosper pentru toată lumea. Am avut un an foarte greu, am trecut prin momente foarte grele şi încerc să mă bucur de viaţa, că e tot ceea ce poţi să faci în astfel de situaţii", le-a transmis Oana pe Instagram fanilor săi, fiind copleşită de mesajele frumoase primite de la aceştia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro