Gata cu suferinţa! După perioada grea prin care a trecut, Cătălin Botezatu a plecat în vacanţă, în Maldive

+3 click pentru
galerie

Gata cu suferinţa! După perioada grea prin care a trecut, Cătălin Botezatu a plecat în vacanţă, în Maldive © Instagram

Cătălin Botezatu a trecut prin clipe grele în acest an, după ce a fost operat de mai multe ori. Designerul a triumfat, însă, iar acum este mai bine ca niciodată.

Cătălin Botezatu a trecut prin momente grele în ultimele luni, după ce a ajuns pe mâinile medicilor din Turcia, din cauza problemelor de sănătate. După ce a aflat că suferă de o boală gravă, Cătălin Botezatu a fost operat de mai multe ori, iar acum totul se îndreaptă spre bine.

Şi pentru că medicii i-au recomandat să aibă mare grijă de el, Cătălin Botezatu a decis să ia o pauză de la viaţa cotidiană şi să plece într-o vacanţă de lux.

Într-un interviu pentru Star Matinal de la Antena Stars, Cătălin Botezatu a precizat că a decis să plece departe de România, la soare şi la căldură, astfel că a ales plajele însorite din Maldive.

Aici, Cătălin Botezatu este însoţit de mai mulţi prieteni, care îl ajută să nu se mai gândească la clipele grele, ci doar să se bcuure de viaţă. Cătălin Botezatu merită totul din plin, pentru că dincolo de problemele de sănătate pe care le-a avut, designerul a muncit şi foarte mult.

„Prin ce am trecut, în ultima perioadă, merit. Am făcut cele mai multe prezentări, am avut o campanie, am muncit mai rău decât munceam înainte. Am tot felul de afaceri care nu se încheie niciodată, mai ales că vorbim de magazine. Am părinţii, aşa că nu îmi permit să închid telefonul. Mă simt ok. Mi-am terorizat medicii pentru că îi întreb tot timpul dacă am voie sa fac aia şi aia, că după patru operaţii grele, sufli şi în iaurt. (...) Întotdeauna plec în vacanţe cu prietenii şi îmi fac vacanţele prelungite cu cei mai mulţi prieteni. Acum suntem doar cinci”, a spus Cătălin Botezatu, pentru "Star Matinal" de la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro