FOTO / Cum arată Geanina de la „Insula Iubirii” în costum de baie, în ultimul trimestru de sarcină și cât a luat în greutate

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cum arată Geanina de la „Insula Iubirii” în costum de baie, în ultimul trimestru de sarcină și cât a luat în greutate © Instagram.com

Geanina de la „Insula Iubirii” se află în ultimul trimestru de sarcină și este cea mai fericită. Ea și Costas așteaptă primul lor copil și chiar dacă au avut parte de o relație cu năbădăi, acum se simt extrem de pregătiți pentru a face față noii provocări din viața lor: venirea pe lume a băiețelului pe care Geanina îl poartă în pântec.  

Geanina de la „Insula Iubirii” este însărcinată în aproape 8 luni și nu mai este mult până ce va aduce pe lume primul său copil și al lui Costas. Și, pentru că este tare mândră de silueta ei de graviduță, Geanina nu s-a temut să pozeze în costum de baie și să posteze apoi imaginea pe contul ei de Instagram. 

Cu burtica la înaintare, Geanina a făcut furori pe contul ei de pe rețeaua de socializare și fanii au înroșit butonul de like. Analizând imaginea ne dăm seama că Geanina nu a luat mai mult de 10 kilograme în greutate și în scurt timp, va deveni mămică pentru prima dată, iar acest lucru o va împlini așa cum și-a dorit. 

Geanina și Costas s-au căsătorit civil în urmă cu aproape o lună

După o relație controversată, presărată cu de toate, Geanina și Costas de la „Insula Iubirii” au demonstrat că iubirea este cea care învinge tot timpul. Cei doi și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă în urmă cu aproape o lună și sunt cum nu se poate mai fericiți. 

Geanina și Costas au plecat separat din Thailanda, dar ulterior s-au împăcat și acum sunt mai fericiți ca niciodată. La Purimuntra și Minitel, cei doi au avut relații cu ispitele Nicoleta Dragne și Andi, dar se pare că iubirea lor a fost mai presus de toate greșelile fiecăruia. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro