Costas de la „Insula Iubirii” a scăpat porumbelul! A făcut sau nu amor cu ispita Nicoleta Dragne?

+4 click pentru
galerie

Costas de la „Insula Iubirii” a scăpat porumbelul! A făcut sau nu amor cu ispita Nicoleta Dragne? © Instagram.com

Costas și ispita Nicoleta au avut o relație tare controversată în Thailanda! Actualul iubit, pardon...soț al Geaninei i-a declarat respectul și admirația focoasei blondinei în văzul tuturor și nu s-a sfiit nici să-i spună că își dorește o familie cu ea. 

Eiii...dar socotelile de acasă nu prea se potrivesc cu cele din târg! Deși a plecat despărțit de Geanina din Thailanda, cei doi s-au împăcat ulterior, s-au și căsătorit civil și așteaptă și primul lor copil, pesemne că au fost puși pe treabă în acest an. Astăzi, Costas a lansat o adevărată provocare pentru fanii lui de pe Instagram.

A făcut sau nu amor Costas, cu ispita Nicoleta?

Fostul concurent de la „Insula Iubirii” a primit mai multe întrebări indiscrete din partea fanilor săi, prin intermediul unei provocări la care trebuia să răspundă cu „Am sau N-am” iar un internaut a fost foarte curios să știe dacă Costas a făcut sau nu amor cu ispita Nicoleta. 

Extrem de diplomat și sincer, Costas a mărturisit că nu s-a întâmplat acest lucru și în acest fel, a pus capăt tuturor speculațiilor de acest gen. „I-ai t***-o* lui Nicoleta?” A întrebat internautul. „N-am” a fost răspunsul ferm al lui Costas. 

Costas și Geanina s-au căsătorit

În urmă cu aproape 3 săptămâni, după o relație controversată pe insulă și plină de suișuri și coborâșuri, Geanina și Costas s-au căsătorit civil. Mai mult, fosta concurentă de la „Insula Iubirii” este însărcinată în 7 luni și cei doi vor deveni părinții unui băiețel. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest