Gemenele de la Indiggo nu se lasă. Îţi aminteşti de ele? Cu ce au vrut să-i impresioneze de data asta pe americani

+3 click pentru
galerie

Gemenele de la Indiggo nu se lasă. Îţi aminteşti de ele? Cu ce au vrut să-i impresioneze de data asta pe americani © Facebook

Gemenele de la Indiggo nu se lasă şi vor cu orice preţ să devină celebre, astfel că şi-au făcut din nou apariţia la TV, în America. Fetele sunt mai ambiţioase ca oricând şi vor să-şi facă cunoscut numele în Statele Unite, potrivit Star Matinal de Antena Stars

Mihaela şi Gabriela lovesc din nou! Cum adică cine sunt ele? Aşa repede le-aţi uitat? Fetele de la Indiggo, care au luat cu asalt America, ba cu dansul, ba cu vocea, iar când au văzut că talentul nu le este apreciat, au încercat cu acrobaţii. Dar ce credeaţi? Că gemenele se lasă aşa uşor? Nici gând, au făcut tot posibilul şi au ajuns din nou la TV. Dar până să ajună iar pe micile ecrane, au muncit şi au repetat până le-a ieşit totul ca a carte, sau cel puţin, aşa au ele impresia. 

Aşa fetelor, doi paşi la stânga, doi la dreapta, ce mai contează că nu sunt în ritmul muzicii. Ambiţia fetelor este de-a dreptul incredibilă. Noi nu spunem că nu ar trebui să îşi urmeze visul, dar parcă şi ce-i prea mult...strică. Dar asta nu se aplică în cazul Mihaelei şi al Gabrielei...dimpotrivă. Pe lângă mişcările de dans...zbucuimate, mai plusează şi cu nişte ţinute cel puţin ciudate. Fetele de la Căpâlna sunt mic copil pe lângă cele de la Indiggo.

Da...ce să mai spunem după ce am văzut asemenea mişcări? Dar să revenim la faptul că gemenele şi-au văzut din nou visul devenit realitate şi au ajuns  la TV, în America. 

Da, este şi asta o formă de artă, pe care probabil nu o înţelegem noi. În orice caz, gemenele fac ce fac, şi tot ajung în atenţia publicului. Poate, poate, de data aceasta, talentul lor va fi apreciat la...adevărata valoare.

Chiar dacă unii dintre telespectatori nu s-au declarat prea încântaţi de prestaţia lor, au fost şi oameni care le-au apreciat pentru ambiţia de care au dat dovadă, spunând că le plac pentru faptul că nu se lasă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro