Geo de la MPFM, în lacrimi de fericire. Fostul concurent a dat marea veste fanilor

+3 click pentru
galerie

Geo de la MPFM, în lacrimi de fericire. Fostul concurent a dat marea veste fanilor © Facebook

Geo de la Mireasă pentru fiul meu este în culmea fericirii. Fostului concurent i s-a îndeplinit cea mai mare dorinţă, iar bucuria este la cote maxime. A împărtăşit imediat vestea cu prietenii săi.

Geo a fost unul dintre cei mai apreciaţi foşti concurenţi de la Mireasă pentru fiul meu. Simpatic, bun, sufletist şi dispus să ajute pe oricine, Geo le-a intrat la inimă fanilor. În plus, pentru că voia să facă un cuplu cu Edith, acesta a fost iubit imediat de toţi susţinătorii acesteia.

Geo de la MPFM nu a avut parte de momente extraordinare în competiţie, asta pentru că o plăcea pe Edith, iar tânăra era destul de distantă cu el. Fericirea a simţit-o abia cu adevărat la ieşirea din competiţie, când a întâlnit-o pe Oana, cea care i-a furat inima.

Viaţa sa s-a schimbat în bine, iar Geo tocmai a avut acum parte de o bucurie pe care o aştepta de mult timp. Mama lui, cea mai importată persoană din viaţa sa, s-a întors acasă. Geo de la MPFM a împărăşit totul prietenilor de pe Facebook, chiar de ziua de naştere a celei care i-a dat viaţă.

Mama lui Geo a fost plecată, iar acum a luat decizia să se întoarcă acasă, unde este cel mai bine. Chiar de ziua sa, Geo a ţinut să-i transmită un mesaj de suflet, în care îi mulţumeşte pentru tot ce a făcut pentru el şi ţine să-i transmită că i-a fost foarte greu fără ea şi că abia acum conştientizează cât de importante sunt sfaturile primite din partea ei.

"Parcă a trecut o veșnicie cât ai fost departe de mine, de noi, timp în care a trebuit să mă descurc cum am putut! Tare greu mi-a fost și îmi pare rău că abia acum, târziu, am ajuns să îți apreciez fiecare lucru pe care-l făceai deși îl vedeam inutil.Fiecare plecare de-a ta mi-a fost lecție, bine Invătată pentru toată viață. Chiar de nu ai vrut, mi-a prins bine totul și uite că, te-am așteptat cu prăjitura ta preferata nu cumpărată, făcută de mine. Domnul să te tină sănătoasă", a scris Geo de la MPFM pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro