George Burcea, afirmaţie halucinantă despre nunta cu Andreea Bălan? „O făcătură ordinară"

+3 click pentru
galerie

George Burcea, afirmaţie halucinantă despre nunta cu Andreea Bălan? „O făcătură ordinară" © arhivă

Problemele dintre Andreea Bălan şi George Burcea ţin primele pagini ale ziarelor de o bună perioadă de timp! Vestea divorţului dintre cei doi a venit fulgerător, mai ales că, pe ici pe colo, încă se vorbea despre nunta de vis pe care au avut-o în 2019. 

Şi nu am amintit de nuntă degeaba! În mesajul pe care George Burcea l-a postat pe Facebook după declaraţiile făcute de mama fetiţelor sale, Andreea Bălan, la Xtra Night Show, câteva rânduri nu rămas puţin "pe dinafară". 

La o privire mai atentă, vedem că George Burcea a afirmat că, atunci când marketingul bate sufletul, face ca "un vis american să fie doar o făcătură ordinară".

Ceea ce, automat duce cu gândul la... nuntă, ţinând cont de comparaţiile de care s-a bucurat spectaculosul eveniment de-a lungul timpului, respectiv: "un vis". 

Să nu mai spunem de faptul că actorul a scris şi despre "şedinţa foto de dragul publicului"...  La nuntă, Andreea Bălan şi George Burcea au avut o şedinţă foto ca în poveşti!

„Haideți să nu mai pledăm în victime pe la TV doar de dragul publicului, emoției sau mai ales a marketingului…Când marketingul bate sufletul, face ca de exemplu un vis american să fie doar o făcătură ordinară, o ședință foto de dragul publicului, fără a avea substrat, candoare, dorința pură sau alte sentimente care au legătură cu sufletul omului”, se mai arăta în mesajul postat de George Burcea pe reţelele de socializare, după declaraţiile Andreea Bălan de la Xtra Night Show.

Dacă la nuntă făcea referire, într-adevăr, George Burcea, doar el ştie!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro