Andreea Bălan, mândră de mama ei. Ce mesaj i-a adresat de Ziua Femeii: ”Sunt o norocoasă”

+2 click pentru
galerie

Andreea Bălan, mândră de mama ei. Ce mesaj i-a adresat de Ziua Femeii: ”Sunt o norocoasă” © instagram

Andreea Bălan traversează o perioadă nu tocmai bună, însă vedeta are parte de toată susținerea mamei sale, care o ajută în tot ce ține de fetițele ei. Cântăreața a ținut să-i mulțumească acesteia printr-un mesaj emoționant pe Facebook, care a ajuns imediat la fanii ei. 

Andreea Bălan trece prin momente dificile de când a anunțat separarea de soțul ei, George Burcea. Cântăreața a rămas singură cu cele două fetițe pe care le are împreună cu actorul, însă are parte de toată susținerea celei care i-a dat viață. Mama acesteia a locuit timp de 3 ani lângă casa artistei, iar de când George Burcea a părăsit casa, aceasta locuiește acum în locuința vedetei. 

Pentru că ziua de 8 martie este un prilej bun pentru a-i putea trasnsmite mamei sale cât de mult o iubește, Andrea Bălan a postat pe contul său de socializare un mesaj emoționant despre ea.

”La mulți ani MAMI și la mulți ani tuturor femeilor din întreaga lume 🤗❤️
Am fost și sunt o norocoasă să am o mamă minunată care mi-a fost alături întodeauna la bine și la rau, iar de când sunt mamă, mi-a fost din prima zi aproape atât mie cât și Ellei și Clarei.
Abia când am devenit și eu mamă, am înțeles ce înseamnă iubirea necondiționată și îmi doresc să fiu pe zi ce trece un om mai bun ca fetițele mele să fie mândre de mine așa cum eu sunt mâdra de mama mea.”
, a scris cântăreața pe pagina sa de socializare. 

În curând va divorța de George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea s-au separat, iar de câteva zile nu mai locuiesc împreună. Andreea Bălan a anunțat că în cel mai scurt timp vor fi depuse actele de divorț, iar ea și George Burcea își vor vedea de viață pe drumuri separare. Cei doi s-au căsătorit în toamna anului trecut, după ce Andreea a decis acest lucru după cumpăna din martie, atunci când a făcut un stop cardio-respirator și a fost la un pas de moarte. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro