VIDEO / Andreea Bălan a dat uitării postarea lui George Burcea! Artista nu poate trece peste despărţire: "Încă am sentimente" 

+4 click pentru
galerie

VIDEO / Andreea Bălan a dat uitării postarea lui George Burcea! Artista nu poate trece peste despărţire: "Încă am sentimente" © captură video

Şirul dezvăluirilor continuă! Invitată în platoul emisiunii "Răi da' buni", Andreea Bălan a vorbit despre situaţia de faţă, dar şi despre ceea ce simte pentru soţul ei. 

Invitată în cadrul emisiunii "Răi da' buni", Andreea Bălan a continuat să facă dezvăluiri din viaţa ei. Blondina a readus în discuţie problemele de sănătate, dar şi cât de marcante au fost asupra vieţii ei. Consideră în continuare că este o traumă fizică şi nu ştie dacă va putea depăşi vreodată acele momente. 

"Nimic nu se poate întâmpla mai rău decât să te îmbolnăveşti şi să ai o asemenea cumpănă. Toate celelalte experienţe pe care le-am avut înainte sau le am acum, pălesc în faţa unei probleme de sănătate. Este foarte greu ceea ce se întâmplă acum, dar cel mai greu lucru pe care l-am trăiat a fost stopul cardiac. A fost o traumă fizică, am pierdut ceva din mine.", susţine Andreea Bălan. 

Cu toate că pare o femeie dură şi de neatins, artista este o fire foarte sensibilă. Are nevoie de cât mai multă iubire şi afecţiune, mai ales din partea familiei. Vrea să-şi revină şi să se simtă la fel ca înainte. 

"Sunt o femeie care are nevoie să fie iubită, îmbrăţişată, să mi se spună că sunt bună, frumoasă, că am un suflet bun, la asta mă refer şi când vin acasă, am nevoie de căldura şi iubira familiei mele. Vreau să fiu om înainte de toate!", a continuat ea. 

"Iubirea mea nu a dispărut" 

Este conştientă de gravitatea situaţiei şi este de părere că nu mai are ce să facă. Cu toate acestea, Andreei îi este foarte greu să treacă peste despărţirea de tatăl fetiţelor, recunoscând în direct că iubirea faţă de George Burcea nu a dispărut. Blondina continuă să aibă sentimente. 

"Iubirea mea nu a dispărut. Eu încă am sentimente.", a declarat Andreea Bălan în cadrul emisiunii "Răi da' buni". 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro