VIDEO / L-ar mai primi sau nu înapoi pe George Burcea? Andreea Bălan: "Să fie fericit cu noua lui viaţă"

+4 click pentru
galerie

VIDEO / L-ar mai primi sau nu înapoi pe George Burcea? Andreea Bălan: "Să fie fericit cu noua lui viaţă" © captură video

Se mai întoarce George Burcea în braţele Andreei Bălan? L-ar mai primi artista înapoi sau nu? Blondina a dezvăluit tot în platoul emisiunii "Răi da' buni"!

Viaţa Andreei Bălan a luat o întorsătură neaşteptată, situaţia cu George Burcea fiind una care a luat prin surprindere pe toată lumea. Drept urmare, blondina s-a simţit nevoită să facă lumină în acest caz şi a ieşit pe post să vorbească despre subiectul de pe buzele tuturor. 

Invitată în platoul emisiunii "Răi da' buni", la întrebarea lui Mihai Morar despre starea în care se află George Burcea, Andreea a preferat să nu răspundă, declarând că ar trebui întrebat personal. În plus, blondina îi urează o viaţă fericită şi mai ales, să fie împlinit cu alegerea pe care a făcut-o. Consideră că dacă el va fi cu zâmbetul pe buze, şi fetiţele vor fi la fel. 

"Nu ştiu, trebuie să-l întrebi pe el. Vorbim puţin şi rar, strict de fete. Îi doresc ca alegerea pe care a făcut-o să-l mulţumească şi să fie fericit cu noua lui viaţă. Dacă el este fericit, apoi vine acasă la fete fericit şi atunci fetele vor vedeta un tată fericit. Viaţa ne face să fim puternici fără să vrem.", a declarat ea. 

Problemele de sănătate au marcat-o

Suferinţa prin care a trecut Andreea în urmă cu an este de nemăsurat. Stopul cardiac a făcut-o să se simtă neputincioasă, vedeta pierzând o parte din ea, pe care cu siguranţă nu o va mai recupera vreodată. Îi este greu când îşi aminteşte de momentele din trecut, dar încearcă din răsputeri să fie puternică. 

"Nimic nu se poate întâmpla mai rău decât să te îmbolnăveşti şi să ai o asemenea cumpănă. Toate celelalte experienţe pe care le-am avut înainte sau le am acum, pălesc în faţa unei probleme de sănătate. Este foarte greu ceea ce se întâmplă acum, dar cel mai greu lucru pe care l-am trăiat a fost stopul cardiac. A fost o traumă fizică, am pierdut ceva din mine.", susţine Andreea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro