George Burcea, în lacrimi în timp ce Andreea Bălan era intubată la Terapie Intensivă! "Te uiți la fată că e bine și în partea cealaltă îți moare nevasta" VIDEO

+3 click pentru
galerie

George Burcea, în lacrimi în timp ce Andreea Bălan era intubată la Terapie Intensivă! "Te uiți la fată că e bine și în partea cealaltă îți moare nevasta" VIDEO © Youtube

Andreea Bălan a făcut publice abia acum imaginile filmate înainte de a o naște pe micuța Clara Maria. Artista a arătat tuturor cât de grea a fost această cumpănă pentru familia lor și cum dragostea și determinarea i-a ajutat să treacă cu bine peste probleme.

Într-o secvență din vlog, George Burcea s-a filmat în timp ce îi transmitea, cu lacrimi în ochi soției lui, că o așteaptă să se întoarcă cu bine de la Terapie Intensivă. 

"Marți, 5 martie, 18:11, ai aproape 24 de ore de când ai născut și să știi că noi te așteptăm în cameră, cu flori și cu dragoste și cu zâmbete și cu multe flori, din nou. Te așteptăm, pup, te iubesc. A fost un moment pe care trebuia să-l sărbătorim. Te uiți la fiica care era bine și în partea cealaltă îți moare nevasta.", a spus George Burcea.  

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro