George Burcea, despre reunirea trupei Andre. "Am încredere în ele că va fi bine". VIDEO

+3 click pentru
galerie

George Burcea, despre reunirea trupei Andre. "Am încredere în ele că va fi bine". VIDEO © captură video

După 17 ani, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu s-au reîntors la proiectul de suflet: trupa Andre. Atunci, George Burcea auzea de cele două artiste de la sora lui sau de la colege. Astăzi însă, este implicat mai mult ca oricine, fiind soţul Andreei Bălan. 

Alături de Andreea Bălan şi Andreea Antonescu la marele eveniment se află şi echipa Antena Stars. George Burcea a oferit declaraţii uimitoare privind reunirea trupei Andre. 

Andreea Bălan şi Andreea Antonescu cântă din nou împreună! Astăzi, au lansat o nouă piesă, despre care putem spune deja că este hit. Însă, în spatele a ceea ce văd fanii Andre este multă muncă. De sacrificii nici nu mai spunem!

"A fost foarte emoţionată pentru că este un proiect de suflet. Este proiectul cu care ele au început. Ea îşi doreşe ca orice lucru pe care îl face să fie perfect. Acum, unindu-se după atâta timp, şi-a dorit să fie mai perfect ca perfect. A fost destul de stresată, dar ne-am descurcat. O avem pe mama soacră lângă noi, avem bona care ne ajută, ne avem noi unul pe celălalt...", a declarat George Burcea pentru "Răi Da Buni".

"A lipsit destul de mult de acasă, dar e normal. Dacă vrei să-ţi iasă ceva, repeţi. Repetiţia este mama învătăţurii. Sfaturi în ceea ce priveşte partea de muzică, nu pot să-i dau foarte multe pentru că eu sunt actor. În schimb, i-am dat pentru repetiţii (...) Am încredere în ele că va fi bine", a mai spus soţul Andreei Bălan.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest