George Burcea, în ”carantină totală”! Ce decizie a luat actorul, după ce Andreea Bălan a declarat că nu vor divorța la notar

+4 click pentru
galerie

George Burcea, în ”carantină totală”! Ce decizie a luat actorul, după ce Andreea Bălan a declarat că nu vor divorța la notar © Instagram

După ce Andreea Bălan a declarat în mod oficial că nu va divorța de George Burcea la notar, actorul a luat o decizie la care nimeni nu se aștepta. Despre ce este vorba? 

Andreea Bălan și George Burcea au trăit o poveste de dragoste ca-n povești, care s-a terminat mai repede decât ne așteptam și nu oricum, ci cu mare scandal. Despărțirea dintre cei doi a ținut prima pagină a tabloidelor o bună perioadă de timp, ieșind la iveală dezvăluiri pe care nimeni nu le cunoștea. 

De curând, Andreea Bălan a declarat că nu vrea să divorțeze la notar de soțul său, deoarece se află și copiii la mijloc. Astăzi, la o zi distanță de anunțul făcut de blondină, George Burcea a luat o decizie radicală. 

”Haideți cu Log Out-ul”

Pe contul de Instagram, acolo unde continuă să fie activ și să țină pe toată lumea la curent cu activitatea lui profesională, actorul a postat un mesaj prin care transmite că intră în ”carantină totală”. Nu, nu este din cauza epidemiei de coronavirus, stați liniștiți!

George Burcea are de gând să-și închidă pentru cel puțin o săptămână contul de Instagram, dar și paginile de Facebook: ”Pentru cel puțin o săptămână voi băga atât Instagramul, cât și paginile de Facebook - în carantină totală. Haideți cu Log Out-ul! See ya.”, le-a transmis actorul internauților.

Andreea Bălan: ”Nu-mi doresc să mai fiu asociată ca imagine cu el”

Din cauza epidemiei cu care se confruntă țara noastră, tribunalele au luat decizia de a rămâne închise pentru o perioadă. Drept urmare, Andreea Bălan a declarat că situația dintre ea și George Burcea nu se va schimba și imediat cum lucrurile vor intra pe făgașul normal, vor divorța ca la carte. În plus, blondina susține că nu vrea să-i mai fie asociată imaginea cu cea a soțului său. 

„Ideea este că oricum aceasta este situația și așa rămâne adică nu există cale de întoarcere și nu-mi doresc să mai fiu asociată ca imagine, probabil nici el, deci nu dorim să mai fim asociați. Asta este viața și mergem înainte separat. Fetele bineînțeles că rămân la mine, cu domiciliul la mine”, a spus artista la „Agenția VIP”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro