George Burcea, mesaj important pe internet: “Gata. Doresc să vă anunț”

+3 click pentru
galerie

George Burcea, mesaj important pe internet: “Gata. Doresc să vă anunț” © instagram

George Burcea și Andreea Bălan s-au separat, iar în curând vor ajunge la divorț. Între cei doi nu mai e nicio cale de împăcare, iar de acum fiecare este pe drumul său. Cântărețul este pregătit să-și vadă de cariera profesională, iar în această dimineață a făcut și anunțul pe conturile de socializare. 

Andreea Bălan și George Burcea au hotărât să o ia pe drumuri separte în urmă cu doar câteva luni. De atunci aceștia nu mai locuiesc împrenă, iar cântăreața este cea care se ocupă acum de creșterea celor mici. 

Actorul s-a mutat din locuința în care a stat cinci ani alături de vedetă, iar acum este pregătit să-și înceapă o nouă viață. George Burcea a fost alături de Andreea Bălan și de fetițele lor în fiecare clipă, iar bărbatul a fost cel care mereu pierdea multe nopți pentru a avea grijă de cele mici, mai mult de Ella Maya, după cum a afirmat Andreea Bălan într-un vlog anterior.

Chiar dacă își împărțeau activitățile, Andreea Bălan este cea care se ocupă de prima fetiță mai mult în timpul zilei, iar George Burcea pe timpul nopții. 

În urmă cu puțin timp, actorul a postat pe pagina sa de socializare o fotografie de la ședința foto de la nunta sa alături de Andreea Bălan, iar mesajul postat parcă face referire la faptul că abia acum și-a găsit liniștea și în sfârșit a reușit să se odihnească complet, fiind pregătit de muncă.

”Gata, doresc să va anunț cã am am ajuns cu somnul la zi și că mi-aș dori să începem treaba. Care se bagă? 🤔”, a scris George Burcea. 

Vor divorța la tribunal

Andreea Bălan și George Burcea vor divoța imediat ce va trece pandemia de coronavirus. Chiar dacă mulți se așteptau să meargă la notar, divorțul se va realiza în fața judecătorului, dat fiind faptul că la mijloc sunt doi copii.

„Pentru că fiind doi copii la mijloc... la notar se putea dacă nu erau copii. (...) Dar tribunalele acum sunt în pauză”, a declarat Andreea Bălan la „Agenția VIP”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro