Gest cutremurător la unul dintre parastasele Denisei Răducu. Mama manelistei a strigat de durere

Gest cutremurător la unul dintre parastasele Denisei Răducu. Mama manelistei a strigat de durere © Arhiva

Denisa Răducu nu a fost uitată, nici la mai bine de doi ani de când a murit prematur, la doar 27 de ani. Moartea artistei a provocat un gol imens în sufletele celor care au iubit-o și apreciat-o. 

Un lucru înfiorător s-a întâmplat la parastasul de 90 de zile de la moartea cântăreţei. Pe atunci, mama Denisei Răducu a organizat, la Ştefăneşti, comuna natală a manelistei, o masă mare pentru a-şi pomeni fiica moartă. La parastul de 90 de zile al Denisei Răducu a fost invitată acolo şi profesoara din şcoală a Denisei. La un moment dat, profesoara Denisei Răducu a vorbit despre cântăreaţă, mai exact a cântat o pricească, adică o cântare bisericească, iar atunci a avut loc un moment curemurător. 

Sub privirile familiei și ale apropiațilo, poarta s-a deschis brusc şi lang, moment în care Geta Dovleac a strigat în curte că este Denisa şi că sufletul ei o vizitează. 

Poarta ar fi fost încuiată şi nu ar fi avut cum să se deschigă singură. Mama Denisei le-a spus oamenilor că sigur a fost un semn de la fiica ei, care adoră să mănânce mâncarea tradiţională făcută de mama sa. Denisa Răducu îi cerea mâncare gătită mamei sale frecvent, iar femeia îi aducea des pachete artistei la București.

Denisa Răducu a murit din cauza cancerului şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala necruțătoare. Medicii au făcut tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii, însă din păcate artista a murit, pe data de 23 iulie 2017. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa, înainte cu puțin timp de a trece în neființă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro