Gestul făcut de colegii de scenă pentru Cătălin Caragea, tânărul fost concurent de la X Factor care și-a pus capăt zilelor în urmă cu două luni!

Gestul făcut de colegii de scenă pentru Cătălin Caragea, tânărul fost concurent de la X Factor care și-a pus capăt zilelor în urmă cu două luni! © instagram

Au trecut aproape două luni de când Cătălin Caragea, fostul concurent de la X Factor și-a pus capăt zilelor la o vârstă extrem de fragedă. Prietenii și colegii de breaslă nu înțeleg de ce a recurs la acest gest, iar acum îl plâng la mormânt.

Au fost clipe dramatice în urmă cu aproape două luni pentru toți cei care l-au cunoscut și l-au îndrăgit pe Cătălin Caragea, un tânăr moldovean, participant la X Factor, care a fost găsit fără suflare în locuința după ce și-a pus capăt zilelor. 

Toți cei apropiați nu-și explică de ce a ales să recurgă la acest gest extrem, iar acum a lăsat o durere imensă în sufletelor părinților, dar și prietenilor și colegilor de breaslă. 

Ieri, Olga Verbitchi, una dintre câștigătoarele concursului X Factor și colegă cu Cătălin a mers la mormântul acestuia, în Republica Moldova, împreună cu alți colegi de-ai lui pentru a-i duce un omagiu și pentru a-și exprima regretele față de cel care le-a fost prieten

Aceștia au dus și o coroană plină cu flori pe care au așezat-o în locul unde Cătălin Caragea își doarme acum somnul de veci. ”Cu durere în suflet, de la colegii de scenă. Cel mai pur suflet și talentat”, a scris Olga Verbitchi pe pagina sa de socializare în dreptul unor imagini sfâșietoare. 

Pentru a-l simți și mai mult aproape și în viață în amintirea lor, aceștia au lăsat pentru câteva minute ca prestația tânărului de la X Factor să meargă, să-l audă cântând, în timp ce ei se rugau pentru sufletul lui care a plecat mult prea devreme din această lume. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro