Gheorghe Turda, amintiri despre perioada în care mergea cu părinții la prășit. "A luat un fir de porumb şi mi-a dat câteva"

Gheorghe Turda, amintiri despre perioada în care mergea cu părinții la prășit. "A luat un fir de porum şi mi-a dat câteva" © Facebook

Gheorghe Turda a făcut dezvăluiri emoţionante despre perioada copilăriei! Artistul a povestit cum a descoperit muzica, dar şi care a fost cel mai dificil moment din viaţa sa.

Gheorghe Tuda a povestit la Antena Stars o întâmplare amuzantă din copilăria lui petrecută la țară. Maestrul a fost altoit de tatăl lui, din cauza unei glumițe nevinovate. 

"Când eram de vreo 7 ani, eram cu părinţii la prăşit porumbul şi la un momentdat zice tata: ''Noi mâncăm de prânz du-te cu ulciorul să ne aduci apă de la râu.'' Şi în loc să iau apa curată din fântâna de lângă râu, am găsit o băltoacă cu nişte mormoloci şi le-am dus apa cu mormoloci. Nu s-a supărat tata, dar a luat un fir de porum şi mi-a dat câteva la funduleţ!.... La vârsta de 7 ani am descoperit o vioară în cămara bunicilor mei şi atât de fascinat eram de vioară încât am furat-o..... păi să se facă artist şi m-am făcut artist!", a declarat Gheorghe Turda, la Antena Stars.

Mai mult, Gheorghe Turda și-a amintit și un episod mai puțin plăcut, referitor la moartea tragică a soției sale, răpusă de leucemie. Artistul și soția lui au fost împreună mai bine de două decenii și s-a luptat mult pentru a o salva de boala cruntă. 

"În copilărie nu, dar în căsnicie am avut o căsnicie extrem de frumoasă, numai că soţia, Dumnezeu să o odihnească s-a îmbolnăvit de leucemie în turneul nostru din Japonia şi am tras 22 de ani să o pot vindeca! Am ţinut-o în viaţa 22 de ani după ce s-a declanşat leucemia, dar nu îmi pare rău de sacrificiul pentru ca am ţinut-o în viaţă încă 22 de ani în plus.", a mai spus Gheorghe Turda


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro