Gheorghe Turda, şocat de gestul fostei iubite. "A sărit din maşină în mers, putea să se întâmple un accident"

+3 click pentru
galerie

Gheorghe Turda, şocat de gestul fostei iubite. "A sărit din maşină în mers, putea să se întâmple un accident" © Foto: Facebook

Relaţia dintre Gheorghe Turda şi Nicoleta Voicu pare că a trecut la un alt nivel, iar de împăcare nici nu mai este vorba. Artstul, supărat din cauza declaraţiilor fostei iubite, a dat din casă şi a povestit un episod extrem de dur.

Gheorghe Turda a povestit că, la un moment dat, în timp ce se certau în maşină, în timpul mersului, Nicoleta Voicu aproape că a sărit din autivehicul, artistul fiind speriat de gestul acesteia, care ar fi putut provoca un accident.

CITESTE SI: EXCLUSIV! Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda sunt din nou certați: „Când nu va mai avea niciun ban, atunci va fi și timpul nostru”

"Eu nu am ce să mai comentez. Eu îmi fac datoria faţă de familie şi faţă de ea cât va fi pertinentă cu mine, în sensul bun al cuvântului. Nu i-am greşit cu nimic şi nici nu o să-i greşesc atât timp cât nu va da din casă anumite lucruri pe care le creează ea. Am avut o zi foarte grea, am fost cu sora mea la spital. Nu mă puneţi să povestesc ce gest a făcut înainte de a ajunge în faţa blocului ei. A sărit din maşină în mers, putea să se întâmple un accident. O aveam pe conştiinţă", a spus Gheorghe Turda la o emisiune tv.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro