Cum a trecut Gheorghe Turda peste despărțirea de fosta iubită. Artistă a petrecut zile de pomină, în vacanța din Grecia

Cum a trecut Gheorghe Turda peste despărțirea de fosta iubită. Artistă a petrecut zile de pomină, în vacanța din Grecia © captura video

Gheorghe Turda pare că a uitat complet de fosta relație. Celebrul artist a trecut peste perioada delicată și a petrecut în vacanță alături de familie, o escapadă în Grecia pe care și-o dorea de foarte mult timp. 

"Eu sunt un familist care exagera câteodată și n-am avut parte să fiu cu familia într-o vacanță peste hotare. În vacanță mi-a plăcut mult atmosfera de vacanță. Multă lume, chiar acolo în Rhodos, în hotel. Mâncare a fost la all-inclusive, dar n-am exagera.", a declarat Gheorghe Turda, la Agenția Vip. 

De câteva luni este un bărbat singur și fără obligații și, chiar dacă despărțirea de fosta iubită a fost una cu scântei, Gheorghe Turda nu exclude ca în curând să apară o nouă femeie în viața lui. 

"Am pe an peste 150 de concert. Admiratoare sunt, eu le admir, cine poate să mă admire. M-am lecuit, nu comentez. Eu am trecut cu stoicism în toată treaba asta, am văzut că e o chestie neserioasă și gata. 

Eu nu sunt lemn-tămâie, poate mai apar cu cineva la braț. Cred că va fi o relație foarte discretă, prea multă publicitate nu e bună. S-a exagerat mult, eu am vrut un lucru serios, dar nu a ieșit. Trebuie să vorbim mai puțin sunt niște intimități care nu trebuie date publicității. Depinde de caracterul fiecăruia, se situație.", a mai spus Gheorghe Turda.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro