Nicoleta Voicu, mesaj tăios pentru fostul iubit, Gheorghe Turda: „Când ai să înțelegi că totul s-a terminat?”

+3 click pentru
galerie

Nicoleta Voicu, mesaj tăios pentru fostul iubit, Gheorghe Turda: „Când ai să înțelegi că totul s-a terminat?” © Facebook

Timpul trece, dar lui... nu-i trece! Nicoleta Voicu i-a transmis un mesaj acid lui Gheorghe Turda, bărbatul cu care a avut o relație plină de certuri și împăcări. Deși și-au spus „adio” definitiv în urmă cu câteva luni, interpreta de muzică populară dă de înțeles că Gheorghe Turda ar vrea-o înapoi, dar ea nici nu se gândește la o altă împăcare.

A trecut ceva timp de când povestea de dragoste a Nicoletei Voicu și Gheorghe Turda a luat sfârșit, dar, din ce spune aceasta, artistul încă încearcă să o „recâștige”. Însă, Nicoleta Voicu nu se lasă impresionată de like-urile și comentariile de pe social media pe care le primește de la el. Sătulă să încerce să-i explice că lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel între ei, Nicoleta Voicu a postat un mesaj, că na, poate-poate, o să înțeleagă fostul iubit că nu există loc de împăcare. 

În acest mesaj, Nicoleta Voicu a atras atenția asupra mai multor lucruri din cauza cărora relația lor s-a încheiat sau... de fapt, din cauza cărora nu îi mai poate acorda o nouă șansă.

„Când ai să înțelegi domnule Turda?  Când ai să înțelegi să nu mai dai like-uri sau să lași comentarii pe pagini de socializare pe care nu te-am blocat încă? Când ai să înțelegi că nu sunt ca lingusitorii din viața ta care îmi umpleau sumbra realitate cu sfaturi pentru binele meu și care acum sunt suport dezamăgirilor tale? Cand ai să înțelegi că nu fac parte din categoria oameni de pe pământ care fără tine ar fi vai de capul lor? Când ai să înțelegi că nu pot accepta prezentul cu toate persoanele din jurul tău care mă scot din spectacole, doar pentru că locul din dreapta ta în mașină este atât de confortabil și care au făcut subiectul multor discuții între noi, până au ajuns la deznodământul mult dorit ? Când ai sa înțelegi că nu s-a născut persoana care să-mi dea sfaturi ce sa fac iar tu să nu scoți o vorbă în apărarea mea? Când ai să deschizi Dicționarul Limbii Române, scris de Vasile Breban, și ai să-l parcurgi până la litera „D” unde vei găsi cuvântul DEMNITATE, pe care ai călcat-o în picioare cât timp am fost împreună și după? Când ai să înțelegi că la merele din vârful pomului nu poate ajunge oricine? Când ai să înțelegi domnule Turda că totul s-a terminat? Când? Ps: când ai să înțelegi că nu pot uita nemărginita „plăcere” cu care răspundeai invitațiilor primite de la producători ptr aparițiile tv împreună? Altele erau valorile artistice lângă care prezența ta nu era umbrită! Eu eram prea neînsemnată pentru tine”, a scris Nicoleta Voicu pe rețelele de socializare.

Iar la scurt timp, a urmat și alt doilea!

„Să-ți reamintesc, dle Turda! Septembrie, 2018, filmare la Muzeul Satului. La o zi după intervenția chirurgicală. Frig, vânt, și lucrurile nu erau deloc ușoare. Se prelingea sângele pe gâtul tău. Eram acolo să am grijă de tine. Eu nu eram pentru filmare. Artiști mulți și valoroși. Toți m-au îndrăgit, au făcut fotografii cu mine. Mai puțin o singură persoană care m-a întrebat, arogant și tăios, când m-a văzut: "Dar ce-i cu tine, dragă p' aici?". Mi s-a pus un nod. N-am știut ce să răspund? Simțeam cum îmi fuge pământul de sub picioare. Acum i-aș răspunde eu: "Dar ce-i cu tine p' aici?" Aceeași persoană iese din platoul unei televiziuni când m-a văzut alături de tine. Tu ti-ai dorit împăcarea PUBLIC. Aceeași persoană mă scoate din spectacole.Aceeași persoană urca în locul meu în mașina ta, dle Turda. De ce mă cauți dle Turda? Că eu m-am săturat la refuz! Lasă Cutia Pandorei închisă, iti garantez ca e mai bine așa! Rămâi cu lumea!”, a mai scris Nicoleta Voicu.

Motivul despărțirii dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu a mărturisit că a fost tot ce a putut pentru a salva relaţia cu Gheorghe Turda. Acum spune că o împăcare este exclusă şi nu degeaba! Artista ar fi dorit să "aibă o singură adresă", dar Gheorghe Turda nu a făcut nimic în acest sens. 

După un an şi trei luni, lucrurile nu evoluat în nicio direcţie! De mutat nu se mutau împreună, de certat se tot certau. Şi, mai presus de toate, Gheorghe Turda se supăra că cineva îi poartă de grijă

"Lucrurile n-au evoluat aşa încât eu să ajung să am o singură adresă. Să ajung iar să stau ca la începutul relaţiei... Adică după un an şi trei luni, după această perioadă în care devotamentul meu să fie la maxim... Au intervenit nişte lucruri independente de voinţa mea. Aceasta este stabilitatea lui emoţională să zic încât să ia o decizie. Nu ştiu, încă mai sunt lucruri despre care prefer să nu vorbesc şi despre care nu voi vorbi niciodată. Dacă nu ar fi fost această situaţia delicată, despre problema lui de sănătate (...). El se supara că-i port grijă. Am fost singura. Nici măcar n-a luat în seamă"a dezvăluit Nicoleta Voicu la „Agenția VIP”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro