Să vezi şi să nu crezi! Pentru ce profesie s-a pregătit Gheorghe Turda, înainte să devină artist / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Să vezi şi să nu crezi! Pentru ce profesie s-a pregătit Gheorghe Turda, înainte să devină artist © captură video

Invitat în platoul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars, Gheorghe Turda a făcut câteva dezvăluiri uimitoare despre planurile sale înainte de a fi artist şi a povestit un episod parcă tras la indigo din "Amintiri din copilărie" de Ion Creangă.

Gheorghe Turda îşi aminteşte cu drag de copilărie, cu tot ce a însemnat ea. Artistul a trăit pe propria piele opera lui Ion Creangă.

"Mama mă trimitea după apă la izvor la Săpânţa şi fiind vară, lăsam hainele pe malul apei şi ne scăldam. Mi-a furat hainele şi am venit prin toate grădinile. De ruşine, normal. Am avut o copilărie foarte frumoasă. Primeam sarcini de la părinţii noştri. Să tăiem lemne, să facem curat în curte şi noi uitam de ele. Ne luam cu joaca şi primeam pedepse.", a povestit Gheorghe Turda la Antena Stars.

Înainte să devină artist, Gheorghe Turda s-a pregătit pentru Teologie! Însă, pentru că a intrat la Conservator din prima, a renunţat la ideea de a fi preot. Acum, cântă muzică religioasă şi îi place extrem de mult să le insufle tinerilor frumuseţea acestui gen, motiv pentru care acceptă întotdeauna să participe la cununiile religioase. 

"Eu am pregătit în paralel şi pentru Teologie, dar Dumnezeu m-a ajutat şi am intrat din prima la Conservator, la Cluj. Nimic nu-i întâmplator. Cânt muzică religioasă şi acum şi am cântat la strană. Sunt foarte atras de momentul cununiei religioase pentru tineri", a dezvăluit Gheorghe Turda. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro