E o altă femeie! Nicoleta Voicu e de nerecunoscut, după o schimbare radicală de look. VIDEO

+3 click pentru
galerie

E o altă femeie! Nicoleta Voicu e de nerecunoscut, după o schimbare radicală de look. VIDEO © captură video

Relaţia dintre Gheorghe Turda şi Nicoleta Voicu pare că a trecut la un alt nivel. Se ceartă, se împacă, iar se ceartă, iar se împacă... iar admiratorii lor s-au obişnuit şi tot împreună sunt siguri că vor ajunge, de fiecare dată. Însă, când o femeie îşi schimbă look-ul, se spune că este pregătită de un nou început!

Invitată în platoul emisiunii "Agenţia VIP", Nicoleta Voicu a vorbit despre relaţia cu Gheorghe Turda, despre evenimentul la care au fost împreună, despre gelozie şi concerte.

Însă, oricât de interesantă ar fi fost discuţia, telespectatorii nu au putut să-şi ia ochii de la noua ei coafură! Nicoleta Voicu a ales un roşu mai intens şi a renunţat la părul lung! Este de nerecunoscut şi îi stă extrem de bine.

Nicoleta Voicu ascunde o poveste dureroasă

Invitată în cadrul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars, Nicoleta Voicu a vorbit despre copilăria ei, dar şi despre cel mai greu moment: atunci când a aflat că este înfiată. O colegă de clasă a fost cea care i-a dat vestea tulburătoare. 

"Ziua mea de naştere vine cu o dramă. Cu abandonul mamei. A venit şi cu o fericire, am fost infiată, crescută frumos. De 23 de ani încoa e o bucurie în plus. De 23 de ani a apărut şi un copil în viaţa mea. E prima mea legătură de sânge. E o legătură specială cu el. Am simţit primul meu echilibru pământesc. Eu în clasa a patra am aflat că sunt infiată. O colegă a simţit nevoia să se răzbune", a spus Nicoleta Voicu. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro