Care a fost motivul despărţirii dintre Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda! Artista a spus tot adevărul, în direct

+3 click pentru
galerie

Care a fost motivul despărţirii dintre Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda! Artista a spus tot adevărul, în direct © arhivă

S-au certat, s-au împăcat, s-au certat şi s-au împăcat... şi iar, şi iar, şi iar! Acum însă, lucrurile par să fie mai clare ca oricând. Din nou separaţi, Nicoleta Voicu a venit în platoul emisiunii "Agenţia VIP" şi a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să-şi continue viaţa fără Gheorghe Turda. 

Nicoleta Voicu a mărturisit că a fost tot ce a putut pentru a salva relaţia cu Gheorghe Turda. Acum spune că o împăcare este exclusă şi nu degeaba! Artista ar fi dorit să "aibă o singură adresă", dar Gheorghe Turda nu a făcut nimic în acest sens. 

"Omeneşte, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă. Au fost multe plecări, reveniri. De obicei, în viaţă, îmi place să mă gândesc că nu a existat ceva ce aş fi putut face şi nu am făcut (...) Eu fiind singura care m-am zbătut şi am venit cu toate armele ca lucrurile să devină conştiente pentru persoana din viaţa mea, m-am luptat cu morile de vânt văzând că această constienţă care nu se activează.", a mărturisit Nicoleta Voicu, în platoul emisiunii "Agenţia VIP".

Gândindu-se şi la alte persoane care trec printr-o perioadă asemănătoare, Nicoleta Voicu a ţinut să tragă un semnal de alarmă. 

"Mi-ar plăcea să trag un semnal de alarmă pentru persoanele care se află în perioade ale vieţii. Să le conştientizeze, cei din jurul lor să-i facă constienţi şi se depăşesc mai uşor în doi.", a mai spus artista. 

Motivul despărţirii de Gheorghe Turda? După un an şi trei luni, lucrurile nu evoluat în nicio direcţie! De mutat nu se mutau împreună, de certat se tot certau. Şi, mai presus de toate, Gheorghe Turda se supăra că cineva îi poartă de grijă!

"Lucrurile n-au evoluat aşa încât eu să ajung să am o singură adresă. Să ajung iar să stau ca la începutul relaţiei... Adică după un an şi trei luni, după această perioadă în care devotamentul meu să fie la maxim... Au intervenit nişte lucruri independente de voinţa mea. Aceasta este stabilitatea lui emoţională să zic încât să ia o decizie. Nu ştiu, încă mai sunt lucruri despre care prefer să nu vorbesc şi despre care nu voi vorbi niciodată. Dacă nu ar fi fost această situaţia delicată, despre problema lui de sănătate (...). El se supara că-i port grijă. Am fost singura. Nici măcar n-a luat în seamă", a dezvăluit Nicoleta Voicu. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro