Gigi Becali continuă se se implice în plină pandemie de coronavirus. Va ajuta bătrânii cu mâncare

+3 click pentru
galerie

Gigi Becali continuă se se implice în plină pandemie de coronavirus. Va ajuta bătrânii cu mâncare © arhiva

După ce a donat 100.000 de euro pentru Spitalul Matei Balș în contextul pandemiei de coronavirus, Gigi Becali nu se oprește aici. Aceasta se implică în continuare și va ajuta bătrânii cu mâncare, dar asta nu e tot. 

Gigi Becali a fost prima persoanlitate de la noi care a mărturisit că a ajutat Spitalul Matei Balș din Capitală cu suma de 100.000 de euro în contextul pandemiei de coronavirus. Acesta nu se oprește aici și implică și în ajutorarea bătrânilor care au nevoie de mâncare.

Mai mult de atât, după suma oferită Spitalul din București, finanțatorul a mai spus că va oferi măști de protecție și Spitalelor din Craiova și Caracal.

„Nu se poate aşa ceva în spitale. Nici măşti nu suntem în stare să avem? Mă duc acum să duc nişte măşti la Craiova şi la Caracal. Mă sună bătrâni, că trebuie să le duc mâncare, oamenii nu au mâncare. Îmi e milă, ce să fac...Am o echipă care se ocupă de asta. Le dau bani şi duc mâncare la oamenii bătrâni”, a spus Gigi Becali potrivit MediaFax.

Latifundiarul din Pipera a mai mărturisit că este de părere că oamenii de afaceri din România ar putea să ajute țara după criza provocată de noul coronavirus. 

„Noi trebuie să ne împrumutăm ca stat şi să băgăm bani mulţi ca să fim cot la cot cu ei. Criza de coronavirus ne poate fi benefică. Vin românii, aduc şi banul şi dacă injectăm şi noi măcar 20-30 de miliarde putem să plecăm de pe loc şi să îi prindem din urmă. Ne împrumutăm şi plătim peste 30-40 de ani, dar plecăm cu viteză, cu demaraj de pe loc. La ora asta ce fac ei că nu dau nici măcar măşti la spitale şi plâng doctorii să le dau eu măşti. Împart şi eu câte 1000-2000 de măşti la câte un spital, ce facem, păi dormim? Daţi-vă la o parte de acolo, să vină 7-8-10 oameni de afaceri şi să luăm noi măsurile astea de econimie. Dacă nu ştiţi, nu e ruşine! Vin eu cu nişte oameni pe care îi aleg eu şi rezolvăm noi”, a mai spus acesta. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro