Gina Matache este bunica perfectă. Are grijă de copiii Oanei, în timp ce aceasta a plecat în vacanţă cu Delia

+3 click pentru
galerie

Gina Matache este bunica perfectă. Are grijă de copiii Oanei, în timp ce aceasta a plecat în vacanţă cu Delia © Foto: Instagram

Gina Matache este cu adevărat o bunică perfectă. În timp ce fiicele sale au plecat împreună în vacanţă, aceasta a rămas acasă pentru a avea grijă de amândoi nepoţeii.

Gina Matache şi-a dorit enorm să devină bunică, astfel că acum, când fiica cea mică i-a îndeplinit marele vis, artista se supune şi are mare grijă atât de Jessie, cât şi de micuţul Bogdănel. Oana Matache şi Delia au plecat împreună cu soţii lor în vacanţă,în Croaţia, astfel că Gina Matache a promis că va avea grijă de nepoţeii ei. Şi chiar se ţine de cuvânt, pentru că nu îi scapă pe cei mici nicio clipă din ochi.

"Daca Bubu nu vrea să doarmă noaptea, trebuie să socializăm. Acum el doarme buştean în timp ce picamerele sparg asfaltul din fața blocului. Păi cum facem, Bubu? Cum rezolvăm problema?", a scris Gina Matache pe Facebook, în timp ce se joacă cu nepoţeii ei. Chiar dacă este obositor să aibă grijă de doi copii mici, Gina Matache nu se mai gândeşte la acest lucru, ci vede doar frumuseţea şi bucuria în a petrece timp cu nepoţeii.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest